Аномалия: Днес живакът ще удари 27 градуса, а в неделя и понеделник става още по-топло!

0
1272

Днес ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Затоплянето ще продължи. Минималните температури ще са от 4 до 9 градуса, а максималните ще са между 21 и 26 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 20-23 градуса. Температурата на морската вода ще е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е предимно слънчево, сутринта по билата – временно мъгливо. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16 градуса, на 2000 метра – около 9 градуса.

В неделя и понеделник вятърът ще остане югозападен, слаб до умерен, в Източна България през втория ден – и временно силен. Затоплянето ще продължи и дневните температури ще надхвърлят 20 градуса, на места в припланинските райони и в Източна България ще достигат 26-27 градуса. Минималните също ще се повишат. Ще има разкъсана, през втория ден – значителна, предимно висока и средна облачност, а на отделни места в югоизточните райони и по Черноморието преди обяд ще бъде с ниска облачност или мъгла; там дневните температури ще остават малко по-ниски.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук