Майката на Десислава Иванчева сензационно пред топ журналистът ни Тодор Стефанов: Дъщеря ми знаеше, че ще я „сготвят” (ВИДЕО)

Отстраненият кмет на столичния район „Младост” е споделяла, че е била заплашвана преди време

0
107951
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Майката на отстранения кмет на столичния район „Младост” Десислава Иванчева заяви сензационно пред топ журналистът ни Тодор Стефанов, че дъщеря ѝ е знаела, че ще я „сготвят”.

Иванчева вече близо 9 месеца е в следствения арест и срещу нея се води дело за взет подкуп, а сега в под „домашен арест“ за празниците.

„Казваше ми, че се досеща, че я подслушват. Знаеше, че ще я „сготвят”, каза Любка Иванчева, а на уточняващ въпрос отговори: „От строителната мафия, засегна техните интереси за милиони. Тя спря строежите, а след като тя е в затвора, пуснаха всички строежи”.

Десислава ѝ е споделяла, че е била заплашвана по телефона.

По думите на Любка Иванчева обект на заплахи е била и майката на заместничката на Десислава Иванчева – Биляна Петрова.

Любка Иванчева призна също, че е предупреждавала дъщеря си. „Казах й: Не се занимавай с това нещо, знаеш, че не може да риташ срещу ръжена. След като измести кметицата на ГЕРБ, много ясно, че няма да те посрещнат с отворени обятия. Но тя ми каза: „Мамо, хората са ме избрали, гласували са ми доверие, не мога да ги изоставя”, сподели още майката на Иванчева.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук