Бомба! Бой в къщата на ВИП Брадър, Кулагин и Плачков се млатят пред камерите?

0
2675

Рапърът Ванко 1 се раздели с VIP Brother, след като призна, че здравето му е разклатено. Снощи той помоли да напусне.

„Искам да изляза, за да мога да се лекувам. И до болници бях, прегледаха ме. Наистина не се чувствам добре“, призна Иван Главчев.

Големият брат уважи желанието му, а по този начин се спасиха номинираните за изгонване – Диона, Веселин, Ричард, Ева, Наско и най-долюбваният – Кулагин.

Напрежението между Плачков и гримьорът пък е ескалирала и се стигна до физическа агресия. Тази вечер ще станат ясни подробностите, както и какви ще са последствията.

Снощи се изповяда и Ваня Костова, която разкри своята гледна точка за раздялата си с „Тоника“.

„Бях принудена да напусна, бях много дълбоко наранена и засегната. По-малко от едно денонощие след това бях диагностицирана с диабет. Бях наранена от Гого, който каза от името на всички колеги, че моето поведение е проблемно и колегите не са щастливи с присъствието ми във формацията. Това бе преди наш съвместен концерт с Ал Бано“, разказа Костова.

Колегите й се дразнели, че на големи концерти си позволявала импровизации, които държали в напрежение останалите и ги карало да се чувстват глупаво.

„Страдам само когато стане дума за това“, призна изпълнителката.

Диона пък призна след въпрос на Кулагин, че е от ромски произход и не се срамува от това.

Номинираните за изгонване влезнаха в битка на знания в поредната порция „Краезнание“. Освен, че трябваше да покажат своите знания, Съквартирантите се бореха и за пари към изтънелия бюджет в Къщата. Веселин се справи най-добре, като успя да отговори правилно на 4 въпроса.

Втори се класираха Ева и Ричард, които отговориха правилно на по три въпроса. Единствено Кулагин не успя да отговори правилно на нито един въпрос. С успеха си Веселин добави 30 лева към бюджета на Къщата за следващата седмица, който беше 66 лева.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук