Борисов е радостен от преизбирането на Станишев за лидер на ПЕС

0
3590
Бойко Борисов

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до Сергей Станишев по случай неговото преизбиране за лидер на Партията на европейските социалисти (ПЕС).

Борисов към Станишев:Поздравявам Ви по случай избирането Ви за председател на Партията на европейските социалисти. Избирайки Ви за трети пореден път за свой лидер, социалистите в Европа ясно показаха каква е оценката им за свършената от Вас работа.

Премиерът пише на Станишев, че твърдо вярва в демократичните процеси като най-голямо благо на съвременното общество, а опозицията – като неделима част от демокрацията.  В тази връзка Борисов посочва, че ролята на Станишев и ПЕС на коректив към властимащите носи големи отговорности. Премиерът е уверен, че безценният опит на Станишев ще бъде истински компас за всички европейски социалисти.

Радостен съм, че българин е председател на второто най-голямо политическо семейство в Европа. Пожелавам Ви здраве и успех в третия Ви последователен мандат като председател на Партията на европейските социалисти. Продължавайте да давате поводи за гордост на България, допълва премиерът.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук