Борисов заплаши:Ако си тръгна, ще ви управляват БСП, тогава по лошо за вас

0
7848

Вотът на недоверие мина и очаквано не успя.

Още по-очаквано Борисов не присъства на него, но го коментира.

 

 

„Хубавото на вота на недоверие е, че се очерта кой стои зад него. БСП и ДПС са жадни за власт. Ако ги искате – да ви е честито.“

Има парламентарни групи, които непрекъснато ни нападат – това им е работата.

Аз не бях в парламента, не ме засягат техните караници. Щом ми искат оставката и ако народът я поиска, аз ще я дам. Ама по-хубаво ли ще ви е, ако ви управляват БСП, ДПС и техния Орешарски?

На услужлив въпрос на журналисти кога ще догоним по доходи държавите от Западна Европа, Борисов отсече, че ако продължаваме така и правим всяка година избори, изобщо няма да ги догоним.

Изборите били излишен харчлък, защото народът отдавна си е казал думата кой иска да го управлява. И всеки път, като отиде до урните, гласува по един и същ начин. Ние ги бием БСП и ДПС даже в селата. Виждате, че хората ни искат. Но опозицията не може да ни го прости това.

В момента те завиждат за успешно проведеното европредседателство. Искат да го омаловажат пред хората. Искат да ни маскарят пак. Саботират ни. Не могат да го преживеят.

За каква сигурност ми говорят?

Като беше на власт Орешарски, построи едва 30 километра ограда, а ние после направихме още 200.

Направихме, командировахме полиция, армия. Англичаните ни даряваха джипове, защото нямахме тогава.

От година и половина знаете, че границите се пазят изключително добре, а Нинова твърди, че съм си противоречал за бежанците. Да си говори каквото иска. Даже не им обръщам внимание на приказките. Яд ги е за председателството, яд ги е, че не са на власт. И си измислят разни вотове.

Ако не е ГЕРБ, ако не са моите връзки с колегите в Брюксел, нямаше да има магистрали, нямаше да има саниране, нямаше да получим еврофондове. Щяхме да сме на дъното.

Но ако толкова искате, ще си дам оставката и ще ви оставя на Нинова и Доган, размаха пръст Бащицата, очаквайки всички да запеят хорово „Спри, не си отивай“…

С тези думи той за кой ли път доказа, че ще стои на власт до последно, че не уважава политическите си опоненти и ги използва за плашила.

Веднага се активирала и троловете. Те в един глас захленчиха, че ГЕРБ няма алтернатива и ако излязат от властта, България я очаква политически апокалипсис.

БСП и ДПС бяха сатанизирани и заляти с тролска помия.

И никой, ама никой не се сети, че алтернативи на ГЕРБ има много.

На първо време служебно правителство, а след това и президентска република, за каквато са близо 36 процента от българите.

И че е пълна заблуда, че ако ГЕРБ падне, на власт идва непременно БСП.

Но Борисов е добър в манипулациите и част от народа си мисли точно така.

Жалко за България!/informrian.net/

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук