Водка и ракия от зори в кабинета на Каракачанов… Комисионите стигат 50%, прехвърлил си е фондацията на подставени, да не му я вземат

0
2937
Две са разследванията срещу министъра на отбраната Красимир Каракачанов, които към този момент провежда Главна прокуратура.

Едното е за търговията с българско гражданство, а другото – за хранителните доставки в армията без обществени поръчки.

 

Първото е в по-напреднала фаза заради натиска от партньорските натовски служби, научи BNews oт добре информирани достоверни източници.

 

Бившият шеф на ДАБЧ Петър Хараламбиев, известен и като “бате Харо”, който е основен обвиняем, е пропял пред следствието и е накиснал шефа си като бос на организираната престъпна група, разкриха още те пред медията ни.

По това тежко обвинение вицето е заплашено от тежка присъда, а именно затвор до 20 години.По второто разследване Каракачанов също може да очаква двадесет годишна присъда за корупция в особено големи размери, заявиха експерти.

Към далаверите с храненето на войската прокурорите са открили и дело за същата далавера, само че в затворите.
12 милиона годишно отивали за мизерната храна на пандизчиите, отново без обществена поръчка.
По това дело основен обвиняем ще бъде зам.-министърът на правосъдието с ресор “Излежаване на присъди” от квотата на патриотите, но предложен от ВМРО и лично от боса им Каракачанов, разкриха още наши източници.
Кампанията срещу крадливия войвода набира скорост и в медиите, след като Бойко Борисов и ДПС вдигнаха чадъра над него под натиск от НАТО и САЩ.
Министерството на отбраната е превърнато в батак.

Законът се погазва всекидневно, а водката и ракията се леят от зори в кабинета на шишкавия министър. Комисионите от неговите кражби са стигнали 50% от парите.

Наскоро на среща между прокуратурата и премиера е станало ясно, че положението е извън контрол и застрашава устоите на държавността. Сараите са дали зелена светлина за предстоящия арест на Красимир Каракачанов. Той е наясно и си прави пиар с Македония, за да си намери повод за оправдание след обвиненията. Изнервен и арогантен пишман министърът обикаля по студиата.

Наскоро е прехвърлил частната си фондация с ограбените от ВМРО имоти на двама от верните си копои в партията, за да не бъдат запорирани от КОНПИ.
Вчера Каракачанов е бил посъветван да подаде оставка още преди Коледа и да се върне в парламента по примера на проваления си ортак Валери Симеонов.
Очаква се развръзка до дни, а с нея и окончателен разпад на измисления за патерица на ГЕРБ и ДПС проект „Обединени патриоти“.
Източник: BNews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук