В деня, в който България въстана, Беновска пита Радев! Президент Радев, на Гладиатор ли се правите?

0
3625

Президент Радев, на Гладиатор ли се правите? Това е въпросът на журналиста Илиана Беновска в днешното издание на предаването „Беновска пита” по Канал 3 . 

Президент Радев, ако замисълът, със словото си за 10 ноември, е да са правите на Максимус – Гладиаторът на силата и честта, то не ви се получава – изглеждате като карикатура на последна страница, защото не казвате какво конкретно предлагате да се направи, за да живеем в повече законност и справедливост.

Президент Радев, коремното ви не е достатъчно, за да сте убедителен, че от сърце и по съвест се борите за просперитета на нацията. Ще се въздържа да коментирам поучителния ви ви патос и произношение, неуверените ви очи и вдървената ви стойка. За начина на заснемането и нелепия монтаж на изказването ви ще си замълча.

Само ще кажа, че ако бяхте говорил на живо щяхте да се доближите повече до хората.

Не знам уговаряли ли сте се с председателката на БСП Корнелия Нинова да заяви, че би се подписала под думите ви. Не съм сигурна и дали нейното пърхане около вас е добра подкрепа за тезите ви. Защото, публично известно е, че Нинова брутално гази основния закон на БСП, Устава. И се е курдисала на кормилото на БСП, заедно с присъдружни по интереси, а вътрешната си опозиция е натикала в „багажника“ на колата на БСП, със залепени с изолирбанд уста.

Президент Радев, на Гладиатор ли се правите?

Аз съм Беновска. И питам.

Новини от България – За България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук