ГЕРБ явно си помислиха, че като свалят страница във фейсбук ще убият недоволството на хората и ще ги отчаят

0
1337

Нещо немислимо за България се е случило по време на празниците в България веднага след като Фейсбук на 18.12.2018 година свалиха страницата „Национален Протест срещу Безобразията в България“ администраторите и модераторите зад нея са се заели с много сериозна работа и днес пуснаха писмо до определени медии, с което информират същите, че сега ако властта в България ще трябва да сваля някой, заради това че прави и организира Протести и Бунтове, то това ще трябва да са поне 50 страници във Фейсбук и всичките профили зад тях.

Според информацията хората зад страницата са успели да обединят усилията на 50 страници и няколко сайта и започват масово да споделят от 25.01 информация за предстоящите събития в България, като са си поставили за цел точно за един месец да свалят правителството на Бойко Борисов от власт.

„Някои хора явно си помислиха, че като свалят една страница във фейсбук ще убият недоволството на хората и ще ги отчаят, но както бяхме написали и на 27.10.2018 година докато не видим на Борисов оставката нещата няма да спрат. Още за 26.01. в Благоевград се започват улични действия, а на 27.01 нещата ще се пренесет в другия край на път Е-79 при Видин.

Време е Борисов и компания да си ходят“

Според информацията с която разполагаме бунтовните комитети в цялата страна вече са готови да избухнат с пълна сила още на датата 02.02. като този път нещата ще са по различни от ноември и в много от градовете ще участват и рокерите и футболните агитки.

Ще падне ли кабинета през февруари, така както се случи през 2013 година и дали масовите протести отново ще са заради цената на тока, засега не се посочва, но според писмото което получихме, ще има много изненади за властта и за техните пазители от жандармерията.

По добре да си отидат мирно, защото това което се случва в България изнервя все повече хора и накрая като нищо могат да се повторят едни събития, които изобщо няма да са безболезнени за политиците.

Показахме че можем да се обединим във Фейсбук време е да се обединим срещу политиците и техните производни и на улицата. Време е да им покажем кой е шефа и да спасим майка България.

/informiran.net/

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук