Гала закова кантара на 62 кг! Водещата се претегли в ефир, започна да гладува

0
13881

Рекордно тегло е достигнала покрай безразборното похапване покрай новогодишните празници Гала, научи Агенция „Дейли Прес“.

Преди няколко дни водещата на сутрешното предаване „На кафе” по Нова телевизия извади кантарче и реши да се претегли.

Блондинката накара всички ководещи от нейният екип сред които са Юлиян Константинов, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров, Ева Веселинова и Андреа Банда-Банда да се претеглят, за да видят колко са наддали след обилните трапези по Коледа и Нова година.

Единствено Патрашкова отказа да стъпи на кантара, но Гала самоуверено се качи, а когато се появиха цифрите 62, тя изпадна в шок.

Водещата не повярва на очите си и се качи повторно. Тя видимо се разстрои и се закани да започне драстична диета, за да върне по-минималистичното си тегло, което обикновено варирало между 56 и 58 кг. Ева Веселинова се оказа 59 кг, дребничката Андреа тежеше едва 49, а мъжете Илиян и Юлиян бяха сответно 89 и 112 кг.

След тегленето в ефир Гала веднага минала само на фрешове. Три дни след като тежеше 62 кг, тя успяла да свали цели 3 кг. с глад и отново се претегли пред очите на зрителите на Нова телевизия/ХодАрена/hotarena.net.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук