Големите гласове на България с мегаконцерт в зала 1 на НДК днес (ОБНОВЕНА)

В мегаконцерта са поканени всички певци, участвали в турнето “Вечните песни на България”

0
13911

Росица Кирилова, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Силвия Кацарова, Петя Буюклиева, Развигор Попов и Мими Иванова, Йорданка Христова, Орлин Горанов, Кристина Димитрова и “Трамвай №5” ще излязат на една сцена, за да изпеят някои от вечните български песни. Големият концерт е на 11 декември в зала 1 на НДК и носи името “Златните БГ хитове на всички времена”, а Информационна агенция „Дейли Прес“ ще го излъчи на живо в предаването „Неудобните“ на Веселин Стаменов и Мариета Димитрова тази вечер от 20:30 ч.


Сред изненадите на концерта са група “Сигнал” и Стефка Берова, която ще пее за първи път от 4 години. Спектакълът ще продължи над 2 часа, а всички изпети песни ще бъдат записани на диск, който ще е озаглавен “Най-доброто от най-доброто”. Билетите тръгват в продажба от 1 август, а организаторите в момента преговарят с националните телевизии за излъчване на концерта.

В мегаконцерта са поканени всички певци, участвали в турнето “Вечните песни на България”. То се организира за пета поредна година, като всяко издание е с различни изпълнители.

През август също ще го има. В него ще се включат Йорданка Христова, Орлин Горанов, Данчо Караджов, Росица Кирилова, Кристина Димитрова и “Трамвай №5”. Началото му е на 7 август, когато се отправят към Добрич. Следващата им спирка е Варна – на 8 август, на 9-и са в Бургас. Те ще изпеят 30 от най-известните си песни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук