Голяма любов с трагичен край: Момче не понесе загубата на красивата си приятелка след касапницата в Керч и… (СНИМКИ)

0
15623

Часове след като приятелката му умира в московска болница, пострадала при касапницата в Керч, Армен Бадалян скача през прозореца от блока, в който живее. Той не умира, но ще има здравословни затруднения през целия си живот. 

Съученици твърдят, че 17-годишното момиче Виктория Демчук е модел и е сред най-популярните в училището в Керч. Когато бомбата избухва, тя се оказва в епицентъра на събитието.  

Виктория е откарана в болница, където Бадалян, 19-годишен бивш футболист, не спира да седи до нея, да я подкрепя и да очаква любимата му да се оправи. Моделката е имала тежки наранявания по цялото тяло, била е оперирана дълго и лекарите са решили да ампутират единия й крак.  

„Когато той разбра, че тя е загубила крака си, каза, че няма значение. Той беше мотивиран да намери пари и да й купи най-хубавите протези“, споделя приятел на Бадалян.

Но кошмарът не приключва тук.

На следващия ден  лекарите в Керч решават, че медиците не са достатъчно добри и пращат Виктория в Москва. Тя умира още по време на транспортирането си.

„Целият ми живот е съсипан! Вика бе подарък за идиот като мен“, написа той в социалните си мрежи, допълвайки: „Обичам я много. Тя е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Не съм готов да я пусна. Това е истината и няма да я крия, не ме интересува кой какво си мисли“.  

Сестрата на Армен твърди, че той е бил в истински шок, но никой не е очаквал да направи това, което следва.

В ранните петъчни часове, Бадалян променя статуса си в руска социална мрежа. Той пише „Обичам те, завинаги заедно“ и скача от прозореца си, който се намира на четвъртия етаж в блок. Трагичната любовна история не приключва тук. Армен не губи живота си, но след редица тежки операции става ясно, че ще живее със здравословни усложнения през целия си живот.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук