Гореща чалга дива се опънала на ВИП Брадър, поискала космическа сума, за да…

0
424

Тазгодишният сезон на „ВИП брадър“ ще мине без присъствието на представител от попфолк жанра. Досега във всички сезони гледахме чалга звезди, които бяха и най-високо платените. Сега продуцентите отново са готвили под покрива на Къщата да заживее истинска фолк бомба, но преговорите станали тежки и пазарлъците за пари не се понравили на „Брадъра“. Те искали сред ВИП съквартирантите да бъде нашумялата певица Емилия, като й предложили хонорар от 150 бона, пише в. „ШОУ“.

Емилия не за първи път получава покана да се включи в рейтинговото шоу. За първи път обаче се замислила сериозно над предложението. Ядосала се обаче на офертата от 150 хилядарки, тъй като за миналия сезон й предлагали с 50 ластика повече. Изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ е наясно, че в момента е актуална предвид случките в личния й живот, затова поискала 300 бона хонорар и влизала на драго сърце в най-коментираната къща.

Слуховете, че

в този сезон хонорарите на звездите са най-ниски в цялата история на шоуто

ще се окажат истина. Продуцентите не успели да удовлетворят желанието на пайнерката, която трябвало да дели парите си със своя шеф Митко Димитров. От продукцията вкараха треторазредни звезди, чийто хонорар е нищожен за сметка на печалбата на продуцентите от тях самите. Сеирджиите взели от порядъка на 40-60 хиляди, което е на половината на звездите от миналите два сезона. Като пример ще дадем една Рени, която си договори 120 000 лв., Емануела взе 150 бона, дует „Ритон“ – 100 хилки.

Продуцентският екип на шоуто се готвили за голямо зрелище с Емилия, която от малкия екран да разкаже трагедията с катастрофата преди няколко месеца, в която почина синът на мъжа й Жорж Башур. След това да разясни защо вдигна сватба малко след 40-ия ден от смъртта на детето и каква бе причината за раздялата й с Коко Динев. И Емилия

била готова да вдигне завесата на личния си живот, но срещу определена сума

На мястото на Емилия вкарали готвачката Божана Кацарова, която знаем от победата й в кулинарното шоу „Мастър шеф“ по конкурентната телевизия. Устата девойка е била гласена да влезе в „All stars“, който започва веднага след „ВИП брадър“ с най-култови звезди от различни предавания и ще продължи месец. Създалата се суматоха покрай отказа на Емилия едва седмица преди старта на риалити формата накарали екипа на шоуто да се справи бързо с кризисната ситуация и след дълго обсъждане решили, че Божана ще се слее перфектно с набедените за ВИП личности.

Божана е готвила за президенти, артисти и много богати хора. „В момента се възстановявам от най-великото приключение, което ми се беше случвало до момента – бях селектирана за частен готвач на най-богатата жена в Хонконг и шестата най-богата жена в света. За последните 3 месеца имам навъртени 75 000 километра – Токио, Ибиза, Лондон, Португалия, Франция, цялата Френска Ривиера, Сардиния, Корсика“, споделя Божана.

Твърди, че забавлението го е измислила тя и обича да й е шумно и забавно. „Имам и друга страна – на сутринта на следващия ден, когато не обичам да се виждам с никакви хора. Може да стана даже леко зла, но това е само докато изкарам токсините от тялото си, след това всичко се връща постарому“. Влиза в Къщата, защото иска хората да видят, че е повече от „кухненски робот пасатор“.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук