Грозни сцени със софийски ученички в чалготека на Позитано /СНИМКИ/

0
2924

Ученици ще се мажат помежду си със сметана докато са със завързани очи на детска дискотека в София. Събитието ще се проведе на 19 януари в столичен клуб на ул. „Позитано“ 8. На партито няма да се сервира алкохол, а началният му час е 17 часа, съобщава „Телеграф“.

На входа тийнейджърите ще трябва да платят по 7 лева. „Носете си точна сума“, уточняват организаторите. Озоват ли се в заведението, учениците ще могат да се насладят на обстановка като в нощен бар.

Ще кънти чалга, а на сцената ще се проведат игри за „най-лудите“, както е уточнено в събитието, промотирано във Фейсбук. В част от забавленията ще участват само девойки, а в останалите – и момичета и момчета. Снимки от стари подобни партита доказват, че повикат ли тийнейджърки в центъра на дискотеката, очите им се завързват с черни кърпи. Докато диджей надъхва публиката, ученичките сядат с гръб една към друга на столове и други деца ги мажат със сметана по лицата и телата.

Когато игрите са между момче и момиче, очите им не се крият и те пълнят устите им със сладкия крем.

Организаторите уточняват, че на партито ще допуснат само лица на възраст от 13 до 18 години, а по-малки и пълнолетни, които не са ученици – не. Безплатно ще се изпълняват музикални чалга желания, а резервациите ще се приемат на посочен телефон или чрез лично съобщение във Фейсбук.

Преди да изберат партито да е с тема „Сметана“, организаторите от Тийн Парти – София са провели допитване до тийнейджърите дали предпочитат да се мажат със сметана или с течен шоколад. Въпреки че повечето са избрали второто, забавленията ще са с бял крем. блитз.бг

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук