ДИМИТЪР БАЙРАКТАРОВ ПРЕД ДЕЙЛИ ПРЕС: Как точно 40 годишния ерген Джамбазки се противопостави на обезбългаряването?!

САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС!

0
20108
Евродепутатът Ангел Джамбазки

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на журналиста и бивш депутат Димитър Байрактаров. Коментарът му идва по повод кандидатурата на Ангел Джамбазки за евродепутат.

Вижте какво написа Байрактаров в личният си профил в социалната мрежа.

*публикуваме без редакторска намеса 

Чета, че група професори и академици, сиреч интелектуалци, били издигнали кандидатурата на лицето Ангел Джамбазки за евродепутат! Според написаното в „Труд“, така наречените интелигенти намерили сили твърдо да се противопоставят на обезбългаряването! Така ли? И как точно 40 годишния ерген Джамбазки се противопостави на обезбългаряването?

Вероятно същия не е отгледал и едно коте, камо ли българско дете! Чета му биографията и разбирам, че първият му работен ден е като общински съветник от ГЕРБ, тоест на държавната ясла, след това на гърба на колегата Бареков се е издигнал до евродепутат и е спестил около половин милион от заплата! Бая ще се е трудил! За 90 % от българските граждани това е мисия невъзможна- да спестят половин милион, но пък Джамбазки уж се бори за техния по-добър живот!?

Така де, не беше ли той политика, който обясняваше, че да спиш в шофьорска кабина било супер готино? Извинете, г-да интелектуалци, но човек, който не носи отговорност за семейство и деца, няма и един ден трудов стаж в реалната икономика, не е изработил един лев данъци и осигуровки, този ли ни предлагате да ни представлява в ЕП? Народа не наричаше ли такива лица номенклатурчици?

Когато лицето Джамбазки създаде семейство, отгледа поне две деца, а като представящ се за патриот би трябвало поне три- с по три деца сме се отчели на държавата аз и колегата Бареков, а той чака и четвърто! Джамбазки, бая ще трябва да се напънеш, но като създадеш поне две деца и се противопоставиш на обезбългаряването по най-естествения начин, тогава ще можеш да претендираш да представляваш българския народ в ЕП!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук