петък, април 19, 2024
Google search engine
дом Топ Джентълмени? Фюри и хората му подлудиха Пулев, а сега ще го съдят!

Джентълмени? Фюри и хората му подлудиха Пулев, а сега ще го съдят!

0
1617

Изключително грозно е било поведението на антуража и промоутърите на Хюи Фюри по време на целия престой на „делегацията“ преди двубоя срещу Кубрат Пулев, спечелен по категоричен начин от Кобрата. Оказа се, че английските представители са имали много претенции, а дори са се заканили да съдят организаторите на боксовата гала вечер в зала „Арена Армеец“, сред които е и самият Пулев.

„Англичаните не бяха нито джентълмени, нито спортсмени. Дори стояха в моята съблекалня и нямаше как да ги изгоним. Стояха там дори докато тренирах – поне двама, трима души. Измисляха си хиляди глупости през цялото време, а дори в момента стоят отпред и си измислят някакви проблеми с билети, щели да ни съдят“, каза Кубрат Пулев по време на пресконференцията.
Логично, Кобрата беше помолен да уточни за какво точно става въпрос, а претенциите от английска страна са били свързани с ВИП билетите по време на събитието.
„По договор им осигурихме 20-30 билета ВИП, цял блок, отново във ВИП секторите, за да са заедно англичаните. През цялото време се държахме много коректно към тях, но те не отговориха със същото. Постоянно викаха и обиждаха. Помните, че едвам спряхме кантара, когато потърсиха някаква разправия и обясняваха как ще ни трепят и пребият.
Отнесохме се гостоприемно и добронамерено с тях, въпреки че са ни противници. Нито един път не съм го провокирал. Ние останахме спортстмени и се държахме с уважение към тях от началото до края.
Сега може би ще се съдим, за което съм напълно готов, а и спокоен. Те искаха 40 ВИП билета – нямаше как да ги осигурим, защото в залата имаше страшно много хора, а на много мои познати не успях да уредя с такива билети. Бяхме им осигурили 20-30 ВИП билета точно зад ъгъла на Фюри, за да се чувстват добре. Дори на семейството му бяхме отделили точно до ъгъла. Не знам какви претенции могат да имат. Може би трябваше да ги качим на ринга. Не знам какво искаха. Дадохме им всичко, но не бяха доволни“, разказа Кобрата по време на пресконференцията.
sportlive.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук