Дискусия за гейовете във „Фермата“

0
39802

Риалитито „Фермата“ стана място за първата по рода си джендър сватба между булката Жоро и младоженеца Александра. Тя беше част от тазседмичната тема на предаването „Смяна на ролите“, в която жените „влизат в обувките“ на мъжете, а мъжете – в женските.

Очаквано джендър сватбата провокира сред участниците дискусията за гей двойките и дали те трябва да проявяват подобна показност и в реалния живот. И като пример бяха дадени прайдовете, които всяка година се организират както у нас, така и в чужбина.

Вокалистът на Д2 Дидо обяви, че, ако на улицата срещнеш мъж с рокля, не бива да го плюеш, а да приемеш, че е такъв, какъвто е.

Все пак сподели, че колкото и да е либерален по въпроса за съжителството им, е категорично против те да отглеждат деца. Подобна теза защити и бесарабската българка Лилия.

Емигрантът Роман пък изобщо не се поколеба да изрази какво изпитва към хомосексуалистите. Той сподели раздразнението си, че според него те постоянно се изкарват жертви.

А твърдението му, че всички гейове трябва да се лекуват при психиатър, беше подкрепено още от Александър и Симеон.

Единствените, които се обявиха изцяло в защита на гейовете, бяха Ваня Стамболова и Христина. Сприхавата софиянка дори коментира, че е „за“ те да отглеждат деца, защото е по-важно не кой, а как едно дете се отглежда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук