ЕДИНСТВЕНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Пияни младежи от спортното училище „Георги Бенковски“ във Варна надигаха бутилки с алкохол и псуват по полиция, цигани и българи (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

"Ей, че преди малко ме гледаха 30 човека, а вие ми ги спряхте", ревна младежът който видимо не може да се справи с професията оператор и снима с мобилният си телефон

0
18132

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, КОРЕСПОНДЕНТ НА ДЕЙЛИ ПРЕС ВЪВ ВАРНА

Алкохол, грозни сцени и ръкопашни схватки и най-скандалното псувани до помия скандализираха младежи от Спортното училище „Георги Бенковски“ във Варна, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Цялата организация по „шоуто“ в социалните мрежи по – скоро във Facebook групата „ITANIMULLI“ се поема от „по-малките“ младежи, като всичко се пази в пълна тайна до часа на провеждането на купонът който видимо от видео клипът се случва в апартамент, а след това започва излъчването на живо в групата. В скандалното видео участват и момичета и момчета които през цялото време се наливат като дърти пияници с бира.

„Ей, че преди малко ме гледаха 30 човека, а вие ми ги спряхте“, ревна младежът който видимо не може да се справи с професията оператор и снима с мобилният си телефон.

Най-интересното е, че всички от тях са непълнолетни, но въпреки това знаят добре имената на чалга певците.

„Дойде някаква жена аз я видях“, започва младежът.

„Гледат ме 31 човека“, хвали се с усмивка момчето.

На няколко пъти крещи: „Копелета, копелета“ и спира.

И започва да призовава: „Хора пред макалото искам всички цигари, бира, водка от всичко“.

„Тихо, тихо, бе хора“, казва с страх момчето.

Видимо пияният младеж започва: „Хора сега ни нападат циганите“.

Една минута по-късно идва друг младеж който без задръжки започва да псува както го е родила майка му.

„Полицията дойде, а сега просто правят проблеми майка им ще е*ба, педали, нещастници, кучета  пълни мизерници“, псува видимо пияното момче.

ВИДЕО ТУК:

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС  И ВЕСТНИК „ТОП ПРЕСА“!

Снимка на Stefan Jelev.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук