ЕДИНСТВЕНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Долни мангали направиха страшен погром в София и превърнаха всичко в сметище! (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Наоколо се вижда, че боклукът вече прелива

0
54262

Видео, на което се вижда как цигани са се самонастанили край река в София и превръщат района в сметище, разгневи десетки потребители в социалната мрежа, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“ (ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО ПО-ДОЛУ).

На кадрите се вижда как мъж изнася две кофи с боклук от скована, дървена постройка, отправя се към реката наблизо и съвсем спокойно изхвърля сметта във водата.

Наоколо се вижда, че боклукът вече прелива.  

Видеото е коментирано от потребители във Фейсбук, които не крият гнева си.

„Навсякъде където има от въпросните „интегрирани” роми, гледката не е по различна.., благодарение на нас самите“, пише интернет потребителка.

„Май е време да се организираме на протест срещу това, че ние – българите сме дискриминирани в собствената си държава. Не бива повече да търпим ромските пиявици да ни смучат! Като искат да живеят в България – да спазват нейните закони! А затова трябва да се погрижат управниците! Те явно нехаят, а ние търпим. Докога“, пита друга жена.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

Софийски интегрирани роми! Направили си незаконно махала, имат си и река…Данъци ли? Не ме карайте да се смея, щото ми се плаче…

Публикувахте от Ивайло Томов в Събота, 8 декември 2018 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук