ЕДИНСТВЕНО И САМО В DAILYPRESS-bg.com! Гинка с кашмир от МОЛ-а, Лиляна с менте „Шанел“, Беновска с „Шервино“ на бартер, а Михнева с чанта „Фенди“ от щерка си в Швейцария (СНИМКИ)

DailyPress-bg.com представя кратък инфо-моден обзор на 4 "популярни" български дами

0
219768
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com архив

По темата работи: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS-bg.com

„Облечи се неправилно и ще запомнят дрехата. Облечи се безупречно и ще запомнят теб“. Думите са на Коко Шанел и са актуални към днешния ден у нас.  Поредното обсъждане на облеклото на вицепрезидента Илиана Йотова и на съпругата на президента Десислава Радева, отново върна на фокус, вкуса и изборите на родните дами в политиката и журналистиката.

След като за Радева и Йотова вече бе изписано достатъчно, Информационна агенция „Дейли Прес“ реши да хвърли един поглед и върху аутфитите на няколко други публични дами.

Първата дама е неизменна част от политическата ни реалност през последните 10-тина години.

Става дума за министър Лиляна Павлова.

Другите две пък са популярни родни журналистки, а последната е скандалната Гинка от Пазарджик – все още само кандидат купувач на енергоразпределителното дружество ЧЕЗ.

Лиляна Павлова отдавна се превърна в тема за медиите покрай странните си цветови ансамбълчета, с които министърката обича да се появя по официални събития и в парламента. Името й обаче се превърна в емблема на неуспяла фешън икона, едва след скандала около нейната фамозна чанта й космическата й цена.
Лиляна Павлова в зелен екип в парламента

Преди време ПР-ката на Корнелия Нинова Бояна Бозаджиева написа статус в социалната мрежа, с който похвали стила на Павлова, но акцентира на икономическата пропаст, която съществува в България.Нека припомним какво точно написа на страницата си във фейсбук Бозаджиева:

„С ръка на сърцето – ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на Chanel ? (около 5000 €) и Prada ❤️️ (около 3700€), но липсва шарматният й Dior, чиято стойност доближава Smart-a, който карам…“

Павлова с чантата Prada

За да се измъкне от зараждащия се крупен скандал Павлова, пък едва ли не призна, че чантите й са менте.

Тя заяви следното: „Не мога да си позволя чанти по 10 хиляди лева, а и ако можех, не бих. Не е редно. По принцип тези чанти не струват и толкова. Това беше част от т.нар. фалшиви новини, жълта, пошла, грозна пропагандна машина. Целта беше пълното ми омаскаряване и дискредитиране, а чрез мен и двата успешни мандата на ГЕРБ с всичко, което сме постигнали. Искам да благодаря лично на Бойко Борисов и на Цветан Цветанов, защото те бяха хората, които ме подкрепиха“.

Лиляна Павлова с чантата и шефа
С тези си думи реално евроминистърката ни призна, че чантите й са менте. Павлова обаче не крие, че обожава скъпи вещи, като определено най-много харесва чанти с марка “ Шанел“ и „Диор“. Признанието й, че те са фалшиви обаче не реши проблема й, особено предвид факта, че Павлова е министър. Веднага възникна въпросът, как министърката преминава европейски граници, например. Ако в Швейцария да кажем те хванат на митницата с „чанта- менте“ – глобата е 6000 франка, конфискация и отбелязване в граничните власти, че си нарушител. Забраната важи когато преминаваш и през ВИП-а.
Министър Лиляна Павлова на мотор
До този момент обаче ние не знаем, дали Лиляна Павлова е била глобявана заради ментета, които ползва. Ако не е, то това значи, че е излъгала, че чантите й са фалшиви. От тук пък логично идва и другия въпрос, а скъпите очила на министърката също ли са менте?
Друга фамозна дама подвизаваща се в ТВ ефира е Илияна Беновска. Водещата на политическо предаване по „Канал 3“, също често втрещява зрителите с еклектични екипи и уж много „скъпи марки“.
Беновска в розово
Беновска си пада преди всичко по ултра скъпата марка „Ермано Шервино“. Нейните очила и обувки също маркови. Само чантата й е може би малко по-евтина, но това е защото тя не се вижда в ефир. 
„Ермано Шервино“ освен много скъпа е и доста известна марка, основана през 2000 година.
Илиана Беновска в тих журналистически флирт с лидера на ПЕС Сергей Станишев
Беновска може би предпочита тази марка, защото тя е любима на почти всички жени близки до премиера Бойко Борисов. Нека припомним, че в записите между Румяна Ченалова и Владимира Янева, стана ясно, че неизвестна любимка на Борисов, която от години живее в чужбина, носи единствено и само „Ермано Шервино“.
Илиана Беновска с премиера Бойко Борисов
При Беновска обаче няма финансово-морална драма, тъй като дрехите й са на бартер.
Друга известна от ТВ ефира дама, която също си пада по-скъпите вещи е журналистката Маргарита Михнева.
Маргарита Михнева с чантата си „Фенди“ в европарламента в Брюксел
Михнева носи очила „Шанел“ и чанта „Фенди“. И двата модни атрибута са оригинал, като телевизионната емблема твърди, че те са подарък от нейната дъщеря, която от години работи на престижна позиция в института „Льо Розе“ в Швейцария. Иначе би било странно, как журналистка с 200 лева пенсия би могла да си позволи толкова баровски вещи.
Очилата „Шанел“ на Маргарита Михнева
Последна, в краткия ни моден обзор, е добилата скандална известност Гинка от ЧЕЗ.
На единствената си публична изява до момента, Гинка Върбакова цъфна пред медиите в кашмиреното палто в светло син цвят. Проверка на Информационна агенция „Дейли Прес“ показа, че то е купено от магазин Marella, най-вероятно от този в МОЛ „Сердика“.
Гинка Върбакова в парламента
Marella е част от групата на марката Max Mara, а тя от своя страна, минава за една от най-скъпите марки за кашмирени палта.
Магазин Marella в МОЛ „Сердика“
В България този бранд може да се купи само от моловете. Когато премине сезонът дрехите се обезценяват с 50 % и се предлагат масово в този тип магазини. По време на новогодишните намаления например, палтото на Гинка от ЧЕЗ се предлагаше с отстъпка за 800 лв. при първоначална цена от 1600 лева.
Гинка със синьото си кашмирено палто от Marella
Тази марка не дава дрехи под наем или на бартер, както например Десислава Радева бе взела под наем рокля в същия бебешко син цвят за посещението на Макрон у нас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук