ЕКСКЛУЗИВНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Гримьорът Цецо взел едва 5 бона от „Биг Брадър“! Ето каква му е тарифата за един макиаж

Цецо, преди да влезе в Къщата, взимал по 80 лв. на грим, а откакто е в шоуто, графикът му е пълен за месец напред

0
21764

32-годишният гуру на макиажа Цветан Андреев се е спазарил да прекрачи прага на Къщата на „Биг Брадър“ срещу най-ниския хонорар, узна Информационна агенция „Дейли Прес“.

Сумата е най-символичната в историята на риалитито – 5 000 лева, пише „Уикенд“.  За Цецо било по-важно да си направи реклама чрез влизането му в сеирджийското шоу.

И въпреки това той прави скандали за милиони – за бившата си клиентка Емануела, с която в момента делят една къща, той заяви, че е разбила доста семейства. Тя пък намекна, че той е наркоман, за което получи заплаха от него, че ще бъде съдена.

Името на Андреев нашумя покрай скандала с дългогодишния му партньор – фризьора Ивайло Колев. Двамата бяха железен тандем в разкрасяването, но преди няколко месеца сложиха край на съвместната си работа и разделиха вип клиентките си в два салона за красота.

Цецо, преди да влезе в Къщата, взимал по 80 лв. на грим, а откакто е в шоуто, графикът му е пълен за месец напред.

Преди да хване четките и мазилата, той е заработвал като стрийптийзьор. „Имало е случаи, в които съм изкарвал по 3 бона на вечер. Бил съм барман и сервитьор през 2009 г. С колежка сервитьорка си направихме купон и през нощта танцувах върху бара. Аз си напазарувах от сексшоповете белезници, пухчета, синджири, беше яко“, признава Цецо, който не се притеснява от ромския си произход.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук