ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Наглостта патриотарска е безгранична! Вижте цялата истина за кандидат-вицепремиерката Мариана Николова!

Далаверий стана, на негово място сяда... любовницата му?

0
107414
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com)

Наглостта патреотарска е безгранична – Далаверий си тръгна, на негово място идва любовницата. Мариана Николова – началник кабинет на Валери Симеонов, съобщи по-рано вчера ексклузивно днес Информационна агенция „Дейли Прес“.

Никой обаче не спомена /услужливо!/ пребиваването на Николова в Министерството на земеделието по времето на Мирослав Найденов, виден министър на ГЕРБ, дето Борисов го тръшкаше на земята, ей тъй за избиване на комплекси – и оня се хилеше като изоглавен.

Николова по това време на правителството на ГЕРБ е дясна ръка на Мирослав Найденов. Прокуратурата така и замижа и не чу, и не видя кой стои в схемата с директните плащания и заменките по онова време в земеделското министерство.

И Николова “ за лимонада“ ли беше? Питаме ние от Информационна агенция „Дейли Прес“.

Тогава тя е началник на правния отдел и през този отдел се отменят отказите за неправомерни плащания. Прокуратурата пак зажумя и не чу, и не видя кой срещу рушвет от минимум 30% придвижва тези откази за неправомерни плащания за … плащане!

Мълвата твърди и че Мариана Николова е с протекцията на Валентин Златев, а мъжът и е бил личен шофьор, се казва още в коментар, направен в редакцията на агенция „Дейли Прес“.

Мариана Николова е работила и в несъществуващото вече Министерство на държавната администрация по времето на Николай Василев. В колоарите на парламента пък се носят слухове, че същата е била забелязвана многократно в централата на ДПС на “Ал. Стамболийски” по време на Тройната коалиция. 

Този акт е проява на класически неопотизъм – раздаване на доходоносни длъжности на свои близки с цел укрепване на личната власт.

По информация на Информационна агенция „Дейли Прес“ днес Волен Сидеров напуска извънредно съвета на т.н. малка коалиция именно поради причината, че не може да приеме безграничата наглост на Валери Симеонов и излъчената кандидатура. Премиерът Бойко Борисов обаче далеч не е на същото мнение, след като стана ясно, че е приел кандидатурата и гласуването е залегнало в първа точка в програмата на Народното събрание за утрешното заседание. 

Цирковете в държава тепърва предстоят.

Информационна агенция „Дейли Прес“ ще следи случващото се и ще ви информира своевременно така както правим винаги когато трябва. 

ОЧАКВАЙТЕ СКАНДАЛИ РАЗКРИТИЯ ЕДИНСТВЕНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук