ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Певицата Дебора сензационно пред журналистът Тодор Стефанов: Това, че ще ставам майка, ме шокира много!

Интервю: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

0
33619
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com) Петър АЛЕКСАНДРОВ

След като стана ясно, че фолк певицата Дебора е бременна и чака момче, екипът на Информационна агенция „Дейли Прес“ реши да изпрати своя топ репортер Тодор Стефанов, който да разбере повече за прекрасното събитие и естествено за името на бебето.

– Журналистът Тодор Стефанов: Здравей, Дебора! Как се почувства, когато ти казаха: ”Честито, ти ще ставаш майка”?

– Бях много шокирана, защото не го очаквах. Два дена не знаех къде се намирам, но мъжът до мен още от както се запознахме много го искаше, даже няма да забравя думите му: “Ще видиш, че ти ще бъдеш майка на детето ми!“. И аз все му отговарях на шега: “А да бе, да!“ и се смеех, а то взе, че стана! Наистина преживях голям шок, защото смятах, че все още ми е рано за деца и не бях подготвена, но пък към днешна дата съм много щастлива и нямам търпение да се появи бебето и да го гушна! За мен, в момента, това е най- важното и най-прекрасното нещо!

– Журналистът Тодор Стефанов: На кого се обади, след като разбра хубавата новина?

– Първо се обадих на майка ми, разбира се, която много се зарадва и ме подкрепи! Много щастлива беше от факта, че вече ще става баба.

– Журналистът Тодор Стефанов: Как реагира щастливият татко?

– Беше много щастлив, все пак това е първото му дете. Радостта е огромна.

– Журналистът Тодор Стефанов: Какъв е полът на бебето и измислихте ли вече име?

– Полът на бебето е момче,а името му ще бъде с буквата “ С “. Повече няма да издавам, защото съм суеверна.

– Журналистът Тодор Стефанов: Няма как да не те питам за музикалнта ти кариера, която остана малко по-назад… Кога да очакваме нов проект?

– Февруари месец ми е термина за раждането на бебчо и след това- живот и здраве, се завръщам ударно на музикалната сцена с нов проект. Песента вече е готова и остава само да заснемем видеото към нея. Надявам се пролетта вече да е факт.

Екипът на Информационна агенция „Дейли Прес“ пожелава на Дебора лека бременност, много радост и семейно щастие да им донесе малкият юнак.

Интервю: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук