Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС! Шефът на „Метрополитен“ разкри пред ДЕЙЛИ ПРЕС смразяващи подробности от драмата в столичното метро

От Столичната община пускат автобуси от 4-ти километър до станция "Сердика", които да поемат пътниците от метрото.

0
9698

Репортер по темата: Ива ДИМИТРОВА, ДЕЙЛИ ПРЕС

Мъж се е хвърлил в 18:15 часа на станция „Васил Левски“. Влакът е минал през крака му и е отрязал глезена му, съобщиха от МВР по повод инцидента, за който Информационна агенция „Дейли Прес“ информира преди минути.

„Да, за съжаление мъж се е хвърлил пред влака на станцията при Стадион „Васил Левски“, жив е контактен е“, потвърди пред Информационна агенция „Дейли Прес“ шефът на столичния „Метрополитен“ Стоян Братоев. Той разкри, че след направен оглед е установено, че действително се касае за самоубийство. 

„От камерите се вижда, че сам се е хвърлил, нарочно е отишъл до края на перона, вероятно го е планирал. Важното е, че на място веднага са се отзовали спасителни екипи и не се е стигнало до още по-голяма драма“, разкри още Стоян Братоев пред агенция „Дейли Прес“.

Заради инцидента е спряно движението от около 20 минути между станциите „Сердика“ и „Жолио Кюри“. Движението по линията се осъществява в момента от станциите „Обеля“ до „Сердика“ и от „Жолио Кюри“ към „Младост – 1“. 

По втората линия на метрото влаковете се движат по разписание.

От Столичната община пускат автобуси от 4-ти километър до станция „Сердика“, които да поемат пътниците от метрото.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук