Жестоко: Линейката закъсняла да спаси бебето на загиналата жена край Бяла Слатина!

0
9674

Бебето на бремената млада жена, която загина след удар в дърво на фаталния път Бяла Слатина – с. Попица, е могло да бъде спасено и да живее. Това стана ясно след извършената от съдебните лекари във Враца аутопсия на 19-годишната Моника Петрова. Патоанатомите установиха още, че 8-месечното дете е било момче и е живяло още два часа след като лекарите в Бяла Слатина обявили, че майката вече няма жизнени функции.

В катастрофата във вторник на пътя, на който два дни преди това станаха жертва друга бремена жена и 2-годишното й дете, на място загина и 18-годишният Томас Иванов, който от миналата година живеел на семейни начала с Моника. Младата жена все още имала слаби жизнени функции след катастрофата с управлявания от Томас „Фолксваген голф“, твърдят оказали се в първите минути на мястото близки на жертвите и преминаващи по пътя шофьори, които се притекли на помощ.

Линейката от спешния център на Бяла Слатина обаче се забавила и пристигнала доста време след като на мястото вече работел полицейски екип, свидетелстват очевидци. Може би и майката е могла да бъде спасена, предполагат те, ако от спешния център са реагирали веднага. И напомнят, че той се намира само на 2 км от мястото на катастрофата, съобщи „24 часа“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук