Страшна трагедия! Почина момиченцето, простреляно от убиеца от „Надежда“, той обаче…

0
5609

Момиченцето на 1 годинка, което бе простреляно в главата от издирвания си за убийство баща и закарано в кома в „Пирогов“, за съжаление е починало, съобщава Нова телевизия. Според информацията, мъжът е направил опит да се самопростреля, но не е успял и е без опасност за живота.

Както вече ви съобщихме, мъжът (отговорен за убийството на 23-годишната жена в София) и детето му бяха открити на бензиностанция край Горни Богров. Мъжът се е криел край населеното място. При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, 1-годишното момиченце, след което е опитал да се самопростреля неуспешно, гласи информация от МВР.

Двамата са откарани в изключително тежко състояние в „Пирогов“.   Преди това млада жена на 23 години бе убита в столичния квартал „Надежда“. Тя е намерена с две огнестрелни рани. 26-годишният мъж, който е работел като охранител, е бивш приятел на убитата 23-годишна жена в ж.к. „Надежда“, като допреди няколко дни те са живеели заедно, но са имали проблеми.

По данни на роднините двамата са живеели на семейни начала, но наскоро са се разделили. Засега няма информация жената да е подавала жалби за насилие от страна на охранителя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук