ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Волен Сидеров попълни архива на Бойко Борисов

Самият Валери Симеонов е влязъл през задния вход

0
9485

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София, Министерски съвет

Първи в сградата на Министерския съвет за срещата на партньорите в управляващата коалиция пристигна Волен Сидеров, съобщи преди минути репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

На влизане в сградата той показа, че носи стари издания с публикации за Валери Симеонов – „за архива на Бойко Борисов“.

„Отивам да занеса на господин Борисов за неговия архив – как Валери Симеонов е предлагал да се оттегли от политиката като Доган и смята, че хората искат стабилност без Бойко Борисов. Това е от 2016 – 2017 г.“, заяви Сидеров.

Самият Валери Симеонов е влязъл през задния вход, съобщи още журналистът ни на място Тодор Стефанов.

Очаква се след завръщането си от чужбина, премиерът Бойко Борисов да коментира скандалите в коалицията на патриотите от последните дни.

Още докато беше в ОАЕ Борисов заяви, че няма право – технически и формално – да поиска оставката на Валери Симеонов. Това трябвало да решат първо в малката коалиция. 

Припомняме, че председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на ПП „Атака“ Волен Сидеров поиска свикване на Коалиционен съвет за оставката на Валери Симеонов заради изказването му към майките на деца с увреждания.

Вчера, 23 октомври, Волен Сидеров обаче заяви, че няма какво да си говори с патриотите и не присъства на срещата на малката коалиция. 

Преди 6 дни от НФСБ реагираха този път с контраискане, като свалиха доверието и представителството на Волен Сидеров като лидер на групата на Обединените патриоти в парламента.

Това беше вторият път, когато депутатите от НФСБ се противопоставиха на председателя на парламентарната си група остро, след като в последния работен ден на Народното събрание преди лятната ваканция имаше дори и физическа разправа.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров поиска последно оставката на Валери Симеонов във връзка с изказването му за протестиращите майки на деца с увреждания.

Сидеров иска оставката на вицепремиера още от лятото, когато обяви мерките за шума по Черноморските заведения като безсмислени, лобистки и в услуга на определени кръгове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук