ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Шефът на КАТ в Казанлък се е самоубил (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Село Бузовград е в шок от новината са смъртта му

0
22325
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / Казанлък

Намереният мъртъв по-рано днес началник на „Пътната полиция“ в Казанлък Тодор Николов се е самоубил със служебното си оръжие.

Това съобщи окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов. Тялото на Николов бе открито в ненаселена местност, недалеч от казанлъшкото село Бузовград.

44-годишният шеф на КАТ се е прострелял в слепоочието със служебния си пистолет „Макаров“, малко след като е бил обявен за издирване от своята сестра в сряда вечерта. Тялото е открито днес по обед при претърсване на района край казанлъшкото село Бузовград.

Недалеч от местопроизшествието разследващи са открили незаконно притежаван револвер, боеприпаси и валута. Дали става въпрос за корупционно деяние с опит за прикриване на следи, тепърва ще се изяснява.

„До тайника на язовир „Копринка“ бяха намерени пачки различни по номинал банкноти, кутийки с боеприпаси за пистолет, патрони и кожен кобур с намиращ се вътре револвер. Това е една обективна находка. Дали става въпрос за някакво корупционно деяние с опит за прикриване на следи или нещо друго, тепърва ще се изяснява“, отбеляза Атанасов.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Извънредно в ДЕЙЛИ ПРЕС! Откриха прострелян издирвания шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

В личната кола на Тодор Николов са открити и трите му мобилни телефона, които са били изключени.

Село Бузовград е в шок от новината са смъртта му. Кметът му Михаил Янушев определи покойния Тодор Николов като добър човек.

„Това е наистина голяма трагедия и това, което в момента разбрах, че се е случило. Беше човек харизматичен, който би помогнал на всеки един и е помагал и в същото време беше голям професионалист в своята работа“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук