ИЗВЪНРЕДНО И ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! Кирил Добрев: Да бъде освободен директорът на РПУ Бяла Слатина – в противен случай ще прибегнем към искане на оставка на вътрешния министър

0
4570
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com Петър ХРИСТОВ - ФОТОРЕПОРТЕР

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / София – „Позитано“ 20

Да бъде освободен директорът на РПУ Бяла Слатина – в противен случай ще прибегнем към искане зна оставка на вътрешния министър. Това каза зам.-председателят на БСП Кирил Добрев по време на извънредна пресконференция в централата на партията, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Добрев се обърна към министъра на вътрешните работи и призова: „Моментално да насрочи проверка на ОДМВР – Враца и да бъде освободен директорът на РПУ Бяла Слатина Красимир Йончев“.

„По негово време са извършени всички побои и всички палежи в Бяла Слатина. Върнат е на работа преди 6 месеца и атмосферата в общината продължава да бъде същата“, коментира още той и призова моментално да бъде възстановено спокойствието в село Галиче.

Добрев подчерта, че БСП няма да позволи нито един от нейните членове, застъпници, симпатизанти, да бъде тормозен.

„Категорични сме, в противен случай ще прибегнем към искане на оставка на министъра на вътрешните работи“, допълни още зам.-председателят на БСП.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук