ИЗВЪНРЕДНО И САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Пътници разкриха ексклузивни подробности за пътуването на Северин от Франкфурт до София (СНИМКИ/ВИДЕО)

Малко след 20 часа пресцентърът на МВР разпространи снимки от слизането му от самолета

0
3058
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Около 16 часа днес Северин беше качен от летището във Франкфурт. Той беше докаран до самия самолет с полицейски автомобил. Пътници разкриват ексклузивни подробности от пътуването. Северин, придружаван от трима полицаи, се качил пръв в самолета и е заел едно от последните места.

До него нямало почти никакъв достъп.

Той бил изключително строго охраняван. 

Част от пътниците успели да го разпознаят, но до полемика не се е стигало.

Северин Красимиров беше първият пътник, който слезе, заобиколен от охрана, след приземяването на самолета. По време на двучасовия полет той седял на една от седалките на последните редове, разказаха пътуващи в гражданския полет.

Освен български охранители, със Северин са пътували и германски полицаи, като гарант, че правата му се спазват, независимо от факта, че е заподозрян за толкова тежко престъпление.  

Малко след 20 часа пресцентърът на МВР разпространи снимки от слизането му от самолета. На тях Северин е вишнев панталон, светъл пуловер и бели маратонки. 

На фотографиите лицето на Красимиров и на придружаващите го цивилни охранители са замъглени. На две от снимките той е с наведена глава. Около стълбите на самолета се виждат тежковъоръжени полицаи с маски.  

Утре сутринта – отново под охрана, Северин Красимиров ще бъде откаран в ареста в Русе, където той ще бъде настанен в килия с 4 кв. м и самостоятелен санитарен възел, в което България увери германските власти, преди да допуснат екстрадицията му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Снимка/източник: Петър ХРИСТОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС
Снимка/източник: Петър ХРИСТОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС
Снимка/източник: Петър ХРИСТОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС
Снимка/източник: Петър ХРИСТОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук