ИЗВЪНРЕДНО! Стреляха с пистолет по протестиращите в Перник

0
3002

Изнервен шофьор е открил стрелба с газов пистолет по част от протестиращите снощи в Перник. Мъжът е задържан по-късно след преследване на територията на София. Няма пострадали при инцидента.

Мъжът е бил в един от автомобилите, които са чакали на пътя да приключи протестът на жителите на Перник. Малко преди края обаче, той изгубил самообладание, извадил газов пистолет и е открил стрелба по протестиращите, предаде БНР.

След като приключил със стрелбата, мъжът пробил колоната от протестиращи и избягал в посока София, а по пътя е предизвикал и ПТП.

Образувана е преписка по случая.

Протестиращите перничани на магистрала „Люлин“ се местят пред сградата на Община Перник. Решението е взето снощи, съобщи zapernik.com. Първоначалните събирания ще бъдат в 16 часа, като после ще изчакат да се присъединят и хората след работа. Предстои решение за начина на включването им в големия протест в София в неделя. Обмислят да пуснат писмено намерение в полицията, за да има кордон, който да ги извози до София, но още нещата не са сигурни как ще станат./informiran.net/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук