Изродът Живко от айтско село изнасилвал 9-годишната си дъщеря, твърди, че имат връзка

0
6891

Живко Петров от айтоското село Караново, който е арестуван и обвинен за извършване на блудствени действия с малолетна, бе оставен в ареста от Окръжния съд в Бургас. Мярката му за неотклонение бе разгледана на въззивна инстанция. Магистратите отхвърлиха молбата му да бъде освободен с по-лека мярка

Извратенякът е задоволявал извратения си педофилски нагон със собствената си дъщеря, съобщава Флагман.бг. Цялото село Караново е потресено от зловещата история. Дъщерята на Живко е едва на 9 години, а изродът я насилвал близо 4 месеца. През този период той многократно е блудствал с детето.

35-годишният мъж заплашвал момиченцето, че ако каже на някого нещо лошо ще се случи и с нея, и с майка й – Мария към която детето е изключително привързано. Заради това малката стоически търпяла, докато не изплакала голямата тайна на баба си – след поредната гавра от собствения си баща.

Бабата веднага подава сигнал в полицията, с детето започват да работят психолози, а майката остава шокирана от новината и не може да повярва, че под носа й Живко се гаврил с детето и го травмирал за цял живот.

Извратенякът е потресъл полицаите с твърдението, че е “имал връзка със собствената си дъщеря” и всичко ставало по “взаимно съгласие”.  След като е бил арестуван съпругата му установила, че е бременна в 3-ия месец, но пред познати е признала, че ако не може да направи аборт, ще остави детето в дом, защото не иска вече да има нищо общо с извратения педофил.

По наша информация 35-годишният мъж работил в хотел в Слънчев бряг като общ помощник сервитьор. Той е арестуван и засега ще остане зад решетките, защото подозренията на съда са, че може да въздейства на основния свидетел – момиченцето да промени показанията си. За потресаващото престъпление го грози затвор от 2 до 8 години.

 

burgas24.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук