Инцидент свали Стоянка Мутафова от сцената, актрисата и мениджърът ѝ казаха, че

0
2849

 Нелеп инцидент свали легендарната актриса Стоянка Мутафова от сцената за неопределен период от време. По настояване на докторите г-жа Стихийно бедствие ще преустанови както представленията си, така и турнето из България, за представяне на автобиографичната си книга „Добър вечер, столетие мое“, съобщава „Телеграф“.

„Поради нелеп инцидент от тази сутрин, с който ме изкараха извън релси здравословно и психически, ще трябва да преустановя за няколко месеца всички мои изяви по настояване на личния ми лекар. Изказвам своите извинения, че за втори път няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, така и на прекрасните организатори, които вложиха толкова труд и старание. Аз също съм много разочарована като вас, но явно трябва да се кротна на моите почти 97 години!“, пише в официалния профил на Мутафова във Фейсбук.

Мениджърът на звездата Евгени Боянов беше лаконичен: „Ами претърпя инцидент. Не е добре, така да го кажем. Всички се надяваме скоро да се възстанови и отново да ни радва“.

За момента, обаче, не е ясно кога отново ще можем да я гледаме на театрална сцена. В последните месеци здравословното състояние на Мутафова се влоши.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук