КМЕТЪТ НА СТАРА ЗАГОРА ЖИВКО ТОДОРОВ: Няма да съдя Слави Трифонов, на някои хора им липсват първите 7 години

По повод откровените нападки към него от страна на шоумена

0
10754

В последните дни кмета на Стара Загора Живко Тодоров стана мишена на редица нападки от страна на шоумена Слави Трифонов.

Причината е в това, че градоначалникът потърси правата си по съдебен ред заради уронващи престижа му коментари в социалната мрежа.

Тодоров оттегли исковете си към своя съгражданин Иван Киров и има собствена позиция по идеята на реализиралата го във властта партия ГЕРБ за законова регулацията на трафика в социалните мрежи срещу фалшивите новини и езика на омразата.

Тодоров смята, че всичко е въпрос на морал и възпитание през първите 7 години.

За мен казусът е приключен. Считам, че беше грешка от моя страна да се изправям и да търся културен език, защото такъв явно не съществува. Това е било единственото мое желание. Аз не съм обидил никого в работата си вече 7 години като кмет. Не съм си позволил квалификации. И никога няма да го направя”, заяви Тодоров в интервю за Агенция „Пик”.

Единственото ми желание е било да има един открит и културен диалог, без значение къде се води той – дали в социалните мрежи, или на политическата сцена”, разкри още кмета на Стара Загора.

Цялата тази истерия, че съм завел дело за 5000 лева, е преекспонирана. Не смятам, че съм извършил престъпление. Виждате как се възприе. Затова съм оттеглил претенциите си, за да не смятат хората, че аз съм някакъв нагъл човек, който едва ли не се опитва да злоупотребява с властта. Единствено съм търсил един нормален и културен диалог”, допълни още той.

Живко Тодоров разкри още пред Агенция „ПИК”, че лично не е познавал човека, който го нарече „смешник”.

На въпрос дали ще заведе дело срещу Слави Трифонов, Тодоров обясни, че няма да го направо, защото има много по-важни задачи във времето. „Оставям на хората сами да преценят за морала на всеки. Пак казвам, аз не съм обидил никого и не съм направил нищо на никого. Затова не се чувствам виновен. Да, потърсил съм си правата в даден момент. Това съм направил. Оставям хората да преценят сами и да дадат оценка”, заключи той.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук