Каракачанов призна за проблеми при патриотите

0
13299

Имаме проблеми. Това призна вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов в кулоарите на парламента след гласуването на промените в кабинета.

Вчера четири часа са водени тежки разговори в Министерския съвет. Резултатът обаче е днешната липса на депутатите от партия „Атака“ в зала.

Каракачанов отпрати въпросите за отсъствието им към господин Сидеров.

От ВМРО искали минимум сътресения в Обединени патриоти. В тази връзка Каракачанов увери, че няма да искат промяна на формата на ръководство на групата.

Припомняме, че в момента председател на ПГ на ОП е Волен Сидеров, но депутатите от НФСБ свалиха доверието си от него още преди седмици.

Каракачанов коментира и появилите се твърдения, че лидерът на „Атака“ иска да е водач на евролистата на патриотите.

„Не е задал въпроса така. Той зададе въпроса по следния начин на Симеонов: „Ще бъдем ли заедно на евроизборите“, обясни вицепремиерът.

Валери Симеонов му казал, че след толкова оплюване от негова страна, трябвало първо да разговаря с партията си.

Българският парламент за пореден път стана жертва на вътрешнопартийните битки в БСП, коментира дебатите за избора на новия вицепремиер Марияна Николова лидерът на ВМРО. На Нинова й е ясно, че ако не държи хард тон и не се опитва всеки ден да сваля властта, ще я свалят нейните хора в партията, защото има огромна опозиция срещу нея, смята той.

А за новия вицепремиер Марияна Николова се надява да бъде енергична по отношение на демографската криза. Именно това бил най-сериозният проблем пред страната в последните 20 години.

Когато се говори за демографски политики, страната ни трябва да спре да финансира маргиналната раждаемост, е позицията на Каракачанов. Нямаме никаква полза да финансираме гетата, категоричен е той.

Лидерът на ВМРО вярва, че връщането на Симеонов в парламента ще подпомогне комуникацията в парламентарната група.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук