Мистерия! Огромно НЛО навлезе в орбитата на Земята

0
5727

НЛО с размерите на планета е заснето да навлиза в орбитата на Земята. Масивният кубообразен обект е уловен в слънчевата и хелиосферната в обсерватория на НАСА, съобщава „Дейли Стар“.

Специалистът на НЛО Скот Уарнг е убеден, че става въпрос за „извънземен космически кораб“, който за пръв път е забелязан на 2 октомври тази година.

Уарнг, който управлява сайта за наблюдавания на НЛО, твърди, че обектът е от извънземен произход и е с еднакъв размер или може би по-голям от Земята. Уловеното НЛО изглежда квадратно по форма и оставя следите от дим или газ след себе си.

„НЛО е огромно, и има квадратна или по-скоро кубообразна форма. При наблюдението то напускаше слънчевата сфера. Това е извънземен летателен съд, колкото самата Земя. Това е безспорно доказателство, че извънземните съществуват и пътуват до и от слънчевата сфера по свое усмотрение“, казва Уарнг.

Някои обвързаха появата на НЛО с неотдавнашното закриване на Националната слънчева обсерватория и след серия от прекъсвания през последните седмици, които засегнаха оборудването на НАСА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук