Момиче бе зарязано в локва кръв в планината, след запознанство в социалните мрежи (СНИМКИ)

0
987
Сара решила да се срещне с мъж, с който си пишела в социалните мрежи в продължение на три седмици. Но напразно. 24-годишната Сара Уили остава безмълвна, след като мъжът, който я ухажвал по интернет, постъпил ужасно с нея още на първата им среща. В деня на истинското им запознанство те решили да изкачат малка планина в Австралия, но по време на спускането, момичето сериозно ранило ръката си. Вместо да спре кървенето и да й помогне, той казал, че закъснява за работа и си тръгва, съобщава The Sun.

На слизане Сара се подхлъзнала и, за да не падне, се хванала за дърво. В резултат на това то минало по дланта й, отваряйки рана от средния й пръст до средата на дланта.

„Веднага разбрах, че раната е сериозна. Никога не съм виждала толкова много кръв в живота си“, споделя Сара.

Тя е била ужасена от случилото се и помолила другаря й да свали жилетката си, за да се превърже с нея. Мъжът отказал и вместо това й дал чорапа си. Но не за дълго. Мъжът отново натъртил, че трябва да ходи на работа и си поискал окървавения чорап обратно. След като тя му го върнала, той оставил Сара в планината сама.

За щастие, момичето било открито от пожарникари, които по това време били на работа в района. Отнело им около три часа, за да свалят Сара от планината, след което тя била откарана в болница и раната й била зашита.

„Нямаше представа какво да прави. Той се опита да хване сигнал, за да се обади в работата си, а след това каза, че трябва да тръгва, защото го чакат в кабинета му и има много срещи. Това се случи едва 10 минути след като паднах“, разказва зарязаната Сара.

След като момичето постъпва в болница, мъжът започнал да отрича, че е излизал на среща с нея, а след това я блокирал навсякъде.

„Но най-шокиращо беше, че той наистина поиска чорапа, с който бях превързала ръката си. В този момент постоянно губех съзнание, но всичко, за което му пукаше, беше чорап, който дотогава беше изцяло в кръвта“, споделя с огорчение Сара.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук