НИКОЛАЙ БАРЕКОВ ПРЕД ДЕЙЛИ ПРЕС: Време е да се завръщам в българската политика и да сложим в ред нещата в този сектор. Патриотично – консервативните сили заслужават лидери, признати в Европа и честни към своите избиратели в Родината!

Кого подкрепят “академиците” от БКП и ДС? Един човек без биография, който е работил само политкомисар и общински съветник от ГЕРБ преди да запише трудов стаж като евродепутат, избран от ББЦ.

0
30804

Днес във Фейсбк попаднахме на коментар на евродепутата Николай Бареков по повод рокадите покрай Каракачанов и Джамбазки на прага на предстоящите евроизбори.

Вижте какво написа Бареков в личният си профил в социалната мрежа!

* публикуваме без редакторска намеса 

И Сидеров и Симеонов отсвириха Агент Иван от ДС заедно с жалкото му джудже Джамбазки за Евроизборите. Моитивите им са еднакви: освен, че преяде и се освини от корупция Каракачанов прави опити да приватизира чужди програми и чуждо говорене в политиката. Разбира се – на ниво плямпане на празни пиянски приказки. Първо започна с ограбването на програмата на ББЦ, после се зае да опоска и Атака.

Сега обаче лакомият Каракачанов прекали – цигани, див популизъм, дърти ченгета и доносници от ДС се юрнаха да подкрепят него и протежето му. Гнусна работа. Това, че Каракачанов е пиян като свиня всеки ден в Министество на отбраната разбраха и неговите приятели циганите. С подобен тип помияри като доносника от ДС Иван трябва да приключим един път завинаги. Време е да се завръщам в българската политика и да сложим в ред нещата в този сектор. Патриотично – консервативните сили заслужават лидери, признати в Европа и честни към своите избиратели в Родината!

Кого подкрепят “академиците” от БКП и ДС? Един човек без биография, който е работил само политкомисар и общински съветник от ГЕРБ преди да запише трудов стаж като евродепутат, избран от ББЦ. Джамбазки няма биография извън софрата на бюрокрацията. Винаги слуга на властта, дърдорковец без реална представа за живота и реалните проблеми на българския народ е момчето. Първото, което направи в ЕП беше да си предаде избирателите, вкарали го там, а Второто беше да спести 1 милион от тлъсти заплати и от 300 евро на ден за храна. Сега БКП и ДС му бутат със сребърна лъжичка и втория милион, а на народа му отреждат ролята на блеещо стадо…

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук