Народът полудя, че президентът ще изкарва танковете, за да изгони ГЕРБ. Масово одобрение в интернет

0
3971

Народът буквално полудя от изтеклата информация, че президентът готви извънредно положение, изгонване на правителството на мутрите и въвеждане на генералски ред в държавата. Във Фейсбук новината направи над 2600 споделяния за няма и 1 денонощие (всъщност 18 часа).

Бурни са и коментарите, като над 90% от тях са позитивни. Сякаш гражданите са намерили своя спасител от тази гнусна управляваща пасмина, срещу която вече са загубили надежда.

 

 

Публикуваме някои от мненията. Разбира се, в интерес на Истината, е да публикуваме и отрицателни мнения. Но съдете сами:
Лиляна Николова КАКВО ОБМИСЛЯШ НАСТЪПВАЙ ДОКЪТО Е ВРЕМЕ 3АЩОТО НЯМА ВРЕМЕ ТИЯ ЩЕ 3АТРИЯТ НАРОДА ГЕРБЕРИТЕ МУ ДОЛНИ И ПРОКЛЕТИ И АЛЧНИ И КРАДЛИВИ
Виолета Ангелова boiko go znae I zatova pusna amerikanskite I natovski voinici v bg a 4e 6te zaginat bg deca ne go interesuva vajnoto e da e na vlast
Владимир Златарев Крайно време някой да сложи ред в България
Иван Иванов сподели Ваша публикация — чувствам се нахъсан.
ГОТВИ СЕ НАРОДЕ !!!ЧАШАТА ПРЕЛЯ !!! ГЕРБЕРИТЕ ДОЕДИН В БЕЛЕНЕ !!!! АМИН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Темелко Темелков Крайно време е !!!
Naiden Iordanov Би било хубаво ако е истина.
Vallen Valen Да най доброто до момента
Svetla Mihova сподели Ваша публикация.
Георги Костадинов ГЪДЕЛГЕРБЕРСКИ
Димитрина Живкова Значи,преиначавате думите-„герберска паплач”!Това не е в стила на президента.Да!Трябва да сложи ред в държавата и безкруполното управление,факт 🙂 Че ще вземе мерки,факт!Така трябва,но с тия фрази,прекалявате,най вече сега в тези времена,когато „гроб”следи всяка точка и запетая дори,за да се хване за последната сламка!
Georgi Tzonev Това са фалшификаторите от ГЕРБ, които искат да нагнетят напрежение и да плюят по президента, те много обичат това да се заиграват и след това сами се компрометират, а иначе отдавна заслужават това да се случи и да се сложи край на това пладнишко обиране на страната ни от тях и да ни докарат дори по зле и от бананова република.
Nikolaj Ivanov Само така.Народът го иска.
Nikolaj Ivanov Пълна диктатура.
Navtia Stefanoba Да въведе военно положение и нещата ще си отидат на мястото.
Tanya Tanya Време е за пълна промяна!
Zdravko Tanchev Народа е със него
Boryana Kraeva Народът го няма вече в държавата-по летищата е!:)
Петя Андреева Щом е публикуван от Гъдел не вярвам !
Boryana Kraeva Айде за кажем утре Бойко Борисов то няма-какво ще направи Радев?Щото да воюваш е лесно,да унищожиш е нещо,а има ли той план за после?Това също трябва да измисли!С какви хора ще управлява като иска да управля-та първия,който започна шуробаджанащината е …
Sonya Nenchova Atanasova А не би ли било най-добре ДА НЕ СЪОБЩАВАТЕ МИСЛИТЕ И НАМЕРЕНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА ?!? ( Да ви имам акъла!)
Ceco Markovski Bravo machkai go toq pojarnikar.Pogubi bulgaria
Иван Иванов-квадрата Всеки който се чувства БЪЛГАРИН ще ви подкрепи г-н ПРЕЗИДЕНТ
Mariq Atanasova Прогони тая крадлива зган
Uliana Jordanova Колко по-скоро ,по-добре
Nina Stefanova Кликата на МУТРИТЕ до стената !????
Toni Pavlov Totev Кое е по лошо от Нагъл Герб , Канибалите от Бсп а Радев е от тях,червено протеже. #Радев да се хваща под рачичка с #Бойко и да се махат , някъде надалеко далеч от България.
Велизар Аспарухов НИЕ ОТДАВНА СМЕ СИ И ЗА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ-ОЩЕ ПРЕДИ 29 ГОД.
Teo Tihomir Trifonov То или това или гражданска война и народен съд ⚖ за политиците! Лошото, че хората в политиката са корумпирани или са податливи на това. Който и да сложат пак ще е корумпиран или вербуван от чужди служби или организации! А генерала с 5 човека не може да управлява държавата
Илиан Белов Въпреки че изглежда като анегдот статията,това е правилното решение.
Petar Velchev ГЪДЕЛ НЮС – ДОРЕ ИНТЕРПРЕТИРА НЕЩАТА – БАТЕ ТИ БОЙКО ГОВОРЕШЕ ЗА ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ ПОДНЕСЕНИ ПРИ СЪВЕТА И СЕГА ПЪК В ОБРАТНА ПОСОКА – ГЪДЕЛИЧКАТ СЕ – АМА МАЙИМА ДРУГИ ПО-ВАЖНИ НЕЩА ЗА ПРАВЕНЕ, НЕКА СИ ОСТАВАТ ГЪДЕЛИЧКАНЕТО – КАТО ИЗЛЕЗАТ „ВСИЧКИ В ПЕНСИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ“
Roymianka Ivanova Ronm Дано да стане военно положение . За да се оправи страната ни . Успех !
Petar Velchev ПРАВА СТЕ – ЕДИН 19 МАЙЙЙЙЙЙЙЙ КАТО ОТ ПРЕДИИИИИ
Стоян Александpов А дано и всички комунисти да увиснат по дърветата….!
Dimitar Bozhikov Много тънка е границата между пръднах юнашки и насрах се.Но на вас не ви е за първи път.Помним Орешарски.

Emil Mladenov УВАЖАЕМИ ГН. ПРЕЗИДЕНТ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА ФОРСАЖ. ДЕЙСТВАЙ СМЕЛО. НИЕ СМЕ С ТЕБ И ЗАД ТЕБ. !!

Atanas Atanasov Гуме гъделичкане бре…..на тоз сйт му дай само изкелефинчени неща
Atanas Atanasov Една жена на опашката в хлебарницата взе че каза…….
Георги Маринов Ами той още Желю Желев е написал, че всяка истинска демокрация се предшества от военна диктатура. Няма партии, няма скандали. Който не работи за благото на народа- законите при военно положение.
Това е само малка част от реакциите. Както виждате, пуснати са без никакви редакции, дори е оставена „маймуницата“ на някои граждани, както и правописните неточности. Сигурно затова Бойко взе да бълва огън, жупел и клетви по адрес на „фалшивите новини“. Но мненията на хората 1:1 не са фалшиви новини. Те са съвсем истинското отношение на народа…
Източник: Gudelnews

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук