Ники Василковски смая зрителите! Такова чудо рано сутрин дори и Емо Чолаков не е правил (СНИМКИ)

0
445

Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се изявява и като синоптик, за пореден път шокира зрителите. Той се появи в ефир, държейки ярко зелена кофа, а целта ѝ беше нагледно да покаже как се обезвъздушава радиатор. Както БЛИЦ писа от днес „Топлофикация София“ пуска поетапно отоплението в София, което налага и обезвъздушаването на радиаторите.

Именно, за да покаже на зрителите как се прави това, Василковски бе взел и кофа.  Неговите колеги бяха подготвили кратка анимация, за да бъде още по-ясно на зрителите къде и как се случва целият процес. Накрая Василковски отсече: Получихте и първия съвет по обезвъздушаване на радиатори. В същото време от топлофикация съветват абонатите си да отворят вентилите на радиаторите на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване. Приоритетно ще бъде пуснато парното в детските градини, учебните и здравните заведения. Следват жилищните сгради във всички райони, административните и стопанските сгради.

Младият синоптик се изживява като конкуренция на популярния от конкурентната bTV Емил Чолаков. Но дори и той не се е появявал в ефир с кофа, още по-малко ярко зелена.

Иначе времето, за което Василковски съобщи да очакваме ще остане без промяна.

Днес в равнините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност и на отделни места в южните и източните райони ще преръми. Над планинските райони ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са предимно между 4° и 9°, в отделни котловини – до около 0°, максималните – между 13° и 18°.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук