Ники Кънчев разказа за загубата на дъщеричката си

0
3566

Популярният радио и телевизионен водещ Ники Кънчев говори в предаването „На кафе“ при Гала за най-тежкия момент в живота му – загубата на дъщеричката Криста преди 9 години и половина. Шест месеца докторите се борят за живота й, но губят битката. Водещият признава, че дарява с всичката любов на света близначката на Криста – Мари-София, която утре навършва 10 годинки.

При Гала той трябваше да отговаря на въпроси, които тегли от кутия, и един от тях беше: „Какво е първото чувство, когато станеш баща?“

„Аз станах баща на една доста осъзната възраст и осъзнах всичко, което ми се случва. За съжаленние или за радост бях в риалити програма, когато всичко това се случи – бях в „Денсинг старс“. Когато двете ми бонбончета трябваше да бъдат в кувьози, аз трябваше да танцувам. Но това е шоубизнесът така да се каже. Това е една цена, която ние плащаме. Може би сега искам пък да ти благодаря и на теб, Гала, че ти застана до мен в онова тежко време. Уроците са си в мен и продължават да са в мен. Продължаваме напред, както казва любимият на твоя Стефан – Кобрата. Такава загуба не се забравя, такова нещо не се отмива. И в същото време пък ти дава двойна радост да се радваш на това, което имаш, да цениш всеки миг, всеки жест. Препоръчвам ти да гледаш един фим с Ръсел Кроу. Той се казва „Бащи и дъщери“. За един писател, който губи… да не преразказвам всичко. Но ние с Мари-София си имаме един ден в седмицата, когато сме само аз и тя – или отиваме някъде, или си правим нещо. Но това общуване между нас се засилва и засилва. Утре дъщеричката ми ще стане на 10 години“, разказа Кънчев.

Той трябваше да отговаря и на още въпроси от кутията на „На кафе“.

Един от тях бе кога е бил истински щастлив. „Естествено, раждането на децата ми. Може би също така и при влизането във факултета по журналистика, което за едно момче от Червен бряг е нещо сериозно. Първият „Биг брадър“, първият „Стани богат“. Помня и момента, когато дойдоха промените. Аз ги чаках, защото виждах, че трудно ще успея в журналистиката, ако няма нови телевизии, нови радиа. Всичко беше с връзки“, обясни той.

Запитан дали е екстремен в живота, Кънчев отговори: „Не. Много внимавам, дори когато карам автомобил“./zabulgaria.eu/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук