Огромен скандал разтърси къщата на ВИП Брадър: Ева от „Тоника“ срази Мира! Водещата на БНТ избухна в сълзи

0
1561

Огромен скандал разтърси къщата на ВИП Брадър. Е основата му се оказаха Ева от „Тоника“ и Ваня Костова, а потърпевш се оказа водещата Мира Добрева. В седмичната мисия „Окото на зрителя“ на Мира й бяха пуснати кадри от запис, на който двете певици я обсъждат, и който се е провел преди три дни в общата спалня на изпълнителките.

„Мира ми се прави прекалено много на света вода ненапита. Тя непрестанно си говори колко е добра, колко е еди какво си, но може ли да говориш така за себе си. Тя е неискрен човек и мисля, че играе игра. Много е неискрена, такава скрита лимонка е тая женица“, изригна Ева по адреса на Мира. Първоначално водещата от БНТ прие всичко и със спокоен глас каза: „Няма какво да кажа. Ако е това да си продължа тренировката“ и отиде към фитнеса. Но там на пътеката избухна в сълзи. Единственият, който дойде да я успокой е младият изпълнител Наско Колева. Малко по-късно Ваня Костова отиде при нея и се опита да й се извини с думите, че се срамува, че е участвала в този разговор и е слушала „тия глупости и грозни приказки“. „Ванче, недей. Не се чувствай виновна. Ще ми мине“, каза й Мира.

„Слушай скъпа. Нарочно го направих. Знаех, че ме снимат. Нямам такова мнение за теб. Ти си силно амбициозна и искаш всички да те харесват – трябва да преодолееш това“, каза й пък Ева, която също отиде да се обяснява.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук