Очаквайте ексклузивно интервю с Айя Йоргова очи в очи пред журналистът Тодор Стефанов!

Разговорът ни с нея можете да прочетете само на адрес: www.dailypress-bg.com

0
7346

В сайтът на Информационна агенция „Дейли Прес“ скоро специален разговор по всички проблеми в социалната мрежа с влогърката Айя Йоргова. Очаквайте само в агенция „Дейли Прес“ интервю с Айя Йоргова, която ще говори по всички актуални теми свързани с клиповете в социалната мрежа хората и малдото поколение пред топ журналистът ни Тодор Стефанов в предаването му „Очи в очи с Тодор Стефанов“. Разговорът ни с нея можете да прочетете само на адрес: www.dailypress-bg.com.

Коя е тя:

Тя е момиче на 18, което на практика прави нещо не-сложно, което обаче помага на много хора.

Тя е влогър. Прави клипчета от стаята си и различни локации, в които просто седи пред камерата си и разказва различни неща, прави скечове, интервюира свои приятели. Занимава се с това от години и вече е натрупала голяма фен база, а числата в профилите й в Youtube и Vbox7 стават все по- сериозни. Участвала е в музикален клип и има своя авторска песен.

Причината да е толкова успешна, тя открива във факта, че е родена със „заешка устна“. Това е заболяване, в което детето се ражда без небце, нос, зъби. Тя е ползвала състоянието си като предимство и вместо да обръща внимание на омразата, която се е изсипвала по неин адрес в началото, на пук тя казва „Готина съм, позитивна съм, бъдете и вие!“. Тя учи тийнейджъра да обича себе си какъвто е и да се радва да малките неща в живота.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук