ПАНИКА В КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР! Скандалният Кулагин не издържа!

0
1789

Кулагин не издържа на глада. Гримьорът беше обявил гладна стачка в знак на протест срещу съквартирантите. Валентин се изкара истинска жертва, макар че многократно стана ясно, че той всъщност си похапва тайно в банята, където няма камери.

Манипулациите на гримьора бяха разкрити от Папи Ханс, който сподели пред съквартирантите, че е намерил храна в джобовете на Валентин.

 

Днес гримьорът не издържа на „глада“ и реши, че е време да прекрати своята гладна стачка.

 

Причина за това решение станаха спагетите, които Божана приготвяше за съквартирантите. „Оле, както обичам спагети Болонезе, майко мила“, облизваше се Кулагин, въртейки се в кухнята покрай Божана. „Просто яж! Стига си се правил“, подкани го готвачката, но гримьорът беше категоричен, че ще си яде само от неговата храна.

„Защото ще стане голям проблем ако ям. Много ми се иска, но ще стане голям проблем ако ям от общата храна“, измънка Кулагин пред Божана. „След отказа ми да направя последната мисия, знаеш… Петко ще протестира със сигурност… По-добре да се махам, да не гледам повече…“, заяви гримьорът и се оттегли от кухнята, пише „разкрития.ком“.

Пригладнелият Кулагин реши, че е крайно време да прекрати гладната стачка и заяви на Ричард, че започва да се храни и си иска рибата. „Ричко, днес вече започвам да ям, да знаеш. Днес, защото вече не мога… пети ден ми е…“, обясняваше Валентин на фитнес инструктора, за да не му взима рибата от склада. „Не издържам повече“, каза още Кулагин.

От своя страна Ваня Костова категорично отказа  на молбите на Ева да яде от храната, приготвена от Божана. „Не мога да простя някой да ме лъже безобразно“, каза певицата на своята колежка.

Въпреки че на мисията с лайковете, Ваня подкрепи хубавите коментари за Божана, вижда се, че тя все още й е обидена, заради изхвърленото й лекарство.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук