ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Осъдиха младеж от Врачанско за склоняване на деца към развратни действия (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

За извършените от А.И. престъпления му е наложено едно общо наказание „пробация“, включваща задължителна регистрация по настоящ адрес и периодични срещи с пробационен служител три пъти седмично за срок от десет месеца

0
8393
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли прес" / dailypress-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС 

Районна прокуратура – Враца е постигнала споразумение със защитата на непълнолетния подсъдим – А.И., привлечен към наказателна отговорност за извършени от него престъпления, научи първо Информационна агенция „Дейли Прес“.

На 21.07.2016 г. и на 22.07.2016 г., чрез настолен компютър с използване на различни потребителски имена (акаунти) на програма „Скайп“, А.И. склонявал деца да участват в похотливо показване на полови органи, посредством уеб-камера.

Момчетата били на 15 години и 17 години.

Подсъдимият И., в периода от 08.10.2016 г. до 29.12.2016 г., чрез използване на информационна технология, разпространил на няколко получатели порнографски материал – снимки, изобразяващи открито сексуално поведение.

Освен това, на дисковото пространство на настолния си компютър, той държал тридесет и осем фотографски файла, за създаването на които са били използвани деца, видимо изглеждащи като ненавършили своята 18-годишна възраст.

За извършените от А.И. престъпления му е наложено едно общо наказание „пробация“, включваща задължителна регистрация по настоящ адрес и периодични срещи с пробационен служител три пъти седмично за срок от десет месеца.

Информационна агенция „Дейли Прес“ научи, че момчето е гей и е имал връзка с едно от децата. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

Снимка на Румен Иванов.

Снимка на Румен Иванов.

Снимка на Румен Иванов.

Снимка на Румен Иванов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук