ПЪРВО В DAILYPESS-BG.COM! Райна нападна колега за краден клип: Когато никой не те знае, но си готов да те забележат! (Всичко за скандала)

Реакцията на ответната страна не закъсня

0
8698

Попфолк певицата Райна обвини в кражба на идеи за клип по-младия си колега Тодор Георгиев – Тоши, известен от „Гласът на България“, алармира читател на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Музикантите пуснаха един след друг новите си проекти, но се оказа, че и двете видеа залагат на ефектни подводни кадри, видя репортер на агенция „Дейли Прес“.

„Не сме открили ние красотата на подводните кадри, естествено… Но в България подводните оператори изобщо не са много, не снимат чак толкова често видеоклипове, че да са запознати с труда един на друг. А тук в тази нова продукция явно са били запознати и са се вдъхновили едно към едно!“ ,заяви пайнерката във Фейсбук.

Тя публикува кадри от видеата, между които бе написано „Когато никой не те знае, но си готов да те забележат“.

Реакцията на ответната страна не закъсня.

„Когато поп-фолк професионалистите не са чак толкова професионални. Райна Терзийска публично ни обвинява как ние сме готови на всичко да ни забележат. Били сме взимали от нейния клип нарочно. Истината лесно се вижда. Песента „Винаги с теб“ е готова от септември. Веднага започнаха обсъждания със Стефан, а той –предложи кадри под вода, давайки референция с Бионсе. Всичко това се случва месец преди песента на Райна да бъде качена. Това, което ме дразни, е че при наличието на клипове с такива кадри по целия свят и при случилото се съвпадение Райна пледира за оригиналност и обижда мен и Криси по много грозен начин“, написа Тоши, който изпълнява песента с гаджето си Кристиана Асенова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук