ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! Журналиста Тодор Стефанов в скандален коментар: Децата на България ШОК И УЖАС! Kатастрофирала държава сме майки и бащи къде сте?

Спокойно, държавата няма да се срине, само народът й и най-вече голяма част от младите. От деградацията трябва да се плашим, не от фалита

0
220294
Журналистът Тодор Стефанов

Автор: Тодор СТЕФАНОВ, ГЛ. РЕДАКТОР НА ИА „ДЕЙЛИ ПРЕС“ / Dailypress-bg.com

Какво правят децата ви пред компютъра? С кого общуват, как говорят…. Ако не сте се питали – започнете.Те комуникират чрез интернет сайт, а който едни питат, а други отговарят с видео или голи снимки. Отговорите са потресаващи и шокиращи. Това са децата на България. Те не са изключение. Те са вашите деца, които вие възпитавате, но не познавате. Те са големият проблем на държавата, а не СРС-тата, подслушванията, дори не скъпият ток. Те са бъдещето на България.

Стоп!

Преди да ме обвините във вулгарност и циничност, заради заглавието на текста, прочетете редовете по-надолу. Това е първата статия от една поредица, която за по-кратко ще нарека “Темата на Тодор Стефанов деградация”.

A това, което ще прочетете в нея, няма да ви хареса, защото ще ви засегне – пряко.

Не знам дали сме „катастрофирала държава”, както твърдят някои политици, но със сигурност сме деградирала такава. И не заради банките, наводненията, беднотията, мизерията и прочее, а заради самите нас. Провалихме се. Като нация, като българи, като родители и като деца.

Ето го и резултата за 24-годишната ни неспирна деградация:

Въведение: БГ курви, малки курви, курвичките на България, курволяк БГ и педалите на БГ.

Какво е това ли?

Имената на вече свалени страници в най-голямата социална мрежа – Фейсбук.

Там, където огромна част от човечеството прекарва голяма част от живота си. Това са страници, направени от българи за българки, произведено в БГ, както се казва. Идеята на администраторите е да покажат леките момичета и гейове на България, публикувайки техни еротични, голи или полуголи снимки, а в описанието над фотото – техните имена,  години, местожителство. Анонимността на „доброжелателите”, изпратили снимките обаче е 100% гарантирана. Разбира се, има и опция за „фенки” – ако някое момиче или гей момче иска да събира лайкове и коментари, може да прати своя секси снимка, която ще бъде представена като фенска пред аудиторията, а може и на редакцията на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Уж целта на създателите на тези страници (с хиляди лайкове от загорели БГ мъже), е да се подиграят на т.нар. „курви”, но коментарите под снимките на непълнолетните момичета и момчета, обикновено са от типа на „баси пичката”‚ „ще й сцепя дупарката”‚ „дайте линк към фейсбука й”…

Парадоксално, двулично и лицемерно – като всичко друго в тази страна.

Въпрос
Разглеждайки снимките в тези чекиджийски страници, си задавам екзистенциалния въпрос – кой, аджеба, е по-прост?

Отговор 1– момичетата и момчетата на видими възраст 14-15-16 и 17 години (или иначе казано – родени около ръба на 21 век), които се снимат „видимо доволни“ голи и разкрачени – позите им са достойни да се сравнят с тези на каките от кориците на мъжки списания …

Същите тези се снимат обикновено на фона на детските си стаи, сред разхвърляни учебници и плюшени играчки. Гърдите им са все още недоразвити за сутиен, но пък са овладели напълно фолкаджийската физиономия – премрежен поглед и нацупени устни.

И ако приемем, че в днешно време е нормално да имаш разголени снимки, и това не е аморално, идва обаче ред на друго питане – откъде хората са сдобиват с тези фотоси, за да ги качат в мрежата?

Отговорите са два – сами си ги качват в профилите (по-вероятният) или ги пращат на някое момче, което искат да свалят, а той, пичът, след време им го връща. Има и трета възможност,  която напомня един виц:
– Имаш ли голи снимки на гаджето ти?
– Не.
– Да ти пратя ли?

Отговор 2 – Момчетата и мъжете, които, като невидели женско, само чакат да се качи нова снимка и да си излеят фантазиите си под нея….

Същите, които са си добавили в профилите си по 300-400 момичета, които свалят, с които искат да спят, а после им препращат снимките в квалитетната фейсбук страница – „БГ КУРВИ”.

Същите,  на които им става от фотос на 14-годишно тяло. Това не беше ли педофилия – питам аз? Кое точно е мъжкото в разпращането на голите снимки на тези девойки, правейки ги общодостъпни? Няма такова, защото това просто не са мъже, а курвари.

Извод
Ясно е, че всеки си е направил собствена кочинка, но защо я правите публична? Голите снимки не са нещо ново и измислено от българите. Но качването на голи снимки на непълнолетни би следвало да е подсъдно, така че – ако това ви отврати, поне докладвайте страниците.

Късно е за кардинални заключения. Съветвам ви да хвърлите едно око на тези „социални групи” – там някъде може да познаете вашата дъщеря – по детската й стая ще я познаете. Същата стая, в която допреди няколко години сте й чели приказки за лека нощ…  Там някъде може да видите и гаджето си, или просто момичето, което харесвате… А може да намерите и себе си – знае ли човек. Спокойно, държавата няма да се срине, само народът й и най-вече голяма част от младите. От деградацията трябва да се плашим, не от фалита.

Очаквайте продължение…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук