ПЪРВО В DAILYPRESS-bg.com! Нова мода – деца си правят „селфи” на интимните части и ги качват в нета?!

16-годишно момче, учещо в Пловдив, заснело еротичен клип със свой връстник. На видеозаписа се вижда как двете момчета са застанали в поза 69 върху диван и взаимно си правят свирки

0
13514
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес" / dailypress-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS-bg.com

Нова мода заля социалните мрежи, научи Информационна агенция „Дейли Прес“.

И не, не е свързана с писането на стихове или участие в международни олимпиади. Друго е – ученици си правят снимки на интимните части и след това ги разпространяват в мрежата.

За случая алармират притеснени родители от Горна Оряховица в сигнал до редакцията на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Малолетните деца снимат половите си органи от различни пози и с различен екстравагантен вид. А целта е да съберат колкото се може повече лайкове.

Десетки момичета и момчета главоломно са се втурнали в събирането на лайкове и усилено се снимат.

При това, някои позирали и с направена интимна прическа или закачлива татуировка…

Започваме с един от случаите, за който сигнализира шокирана майка в писмо до редакцията ни.

Тя разказва в сигналът си до „Дейли Прес“, че намерила в профила на дъщеря си, която е едва шести клас – снимка на момиче със замазано лице, чисто голо и в неприлична поза пред камерата. Дъщерята успокоила майка си, че това не е тя, а нейна съученичка.

След като била разкрита шестокласничката отрекла с думите: „Аз не съм се снимала, обаче другите от класа масово го правят”.

Следващ случай… внимание, стряскащ!

16-годишно момче, учещо в Пловдив, заснело еротичен клип със свой връстник. На видеозаписа се вижда как двете момчета са застанали в поза 69 върху диван и взаимно си правят свирки.

След разпространението на записа, в училището постъпил сигнал и момчетата били изключени.

В друго видео, качено също в нета – тийнейджър, ухилен до уши, със свалени дънки, яростно мастурбирал пред камерата, вероятно на компютъра или мобилния си телефон.

Родителите на тийнейджърите са в потрес от тази шокираща нова мода.

Това е ужасно. Няма ли кой в тези сайтове да следи да не се пускат подобни снимки и видеа. Това си е чиста проба детска порнография. Идеалната примамка за педофили, сексманиаци и всякакви други психопати, които биха могли чрез снимките в чата да се запознаят с малолетните и да им направят нещо лошо”, възмущавали се майки и бащи…

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук