Пишман хирург ОБЕЗОБРАЗИЛ Никита (Снимки на Джонсън преди пластиките)

Последвалите пластики, уви, са имали жестоки странични ефекти върху Джонсън

0
19349

Ексцентричната риалити звезда Никита Джонсън е един от най-обсъжданите съквартиранти в Къщата на „Биг Брадър“ заради драстичните пластични операции по себе си. Дори най-широкоскроеният зрител е съгласен, че Никита отдавна е прекрачила границата на естетиката.

А колко точно е това „отдавна“, „Галерия“ успя да разбере, благодарение на няколко по-стари снимки.

Фотосите са от времето, когато пламва любовта между Никита и една друга риалити звезда на „Биг Брадър“ – Борислав Борисов, по-известен като Боби Ръгбиста. По-паметливите ще си спомнят, че Боби имаше сериозна връзка с бившата ководеща на „Папараци“ Лиляна Ангелова, с която се запознаха именно в Къщата.

Както Лили, така и Никита са върли привърженички на пластичната хирургия. Преди малко повече от 5 години двете любови на Боби са можели да си съперничат по операции, но днес Джонсън е ненадмината.

От снимките, на които попаднахме, става ясно, че през последните години Никита е била редовен клиент на собственото си студио за красота. Както е известно, освен татус студио, Джонсън и Боби Ръгбиста притежават и естетичен център в Швеция, в който се извършват лазерни процедури. Преди Никита е изглеждала много по-естествено, имала е минимални корекции в областта на носа и устните.

Последвалите пластики, уви, са имали жестоки странични ефекти върху Джонсън.

Брадърката направила алергична реакция към един от филърите и дълго време не можела да се възстанови. Оттокът по лицето й и до днес е видим, а на места са останали бучки от неразграден филър. Последвалата ринопластика още повече влошила положението и визията й се доближава до тази на княгина Калина.

Джонсън се доверила на пишман хирург, който буквално я обезобразил. Въпреки поредицата от естетични грешки, Никита не се притеснява от външния си вид и често обича да подчертава, че вътрешната красота е най-важна.

Пишман хирург ОБЕЗОБРАЗИЛ Никита (Снимки на Джонсън преди пластиките)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук