Пиян, дрогиран, без книжка и карал с над 100 км, уби на пътя трима мъже. Рита си футбол на свобода

0
4113

На 26 ноември, пиян с 1,28 промила, дрогиран, без книжка и карал с над 100 км, уби на пътя трима мъже край Лясковец. Трагедията потресе цялата страна, защото извършителят Бисер Арсов избяга в Холандия и бе обявен за издирване, пише borbabg.com

Днес той е на 33 г., живее във Върбица и дори играел футбол в местния тим.

Делото срещу него върви в Окръжния съд от една година, но се отлага постоянно по различни причини, а сега мъжът щял да има служебен адвокат, който още не е известен.

През това време близките на жертвите чакат правосъдие! Бисер е бил зад волана на „Форд Мондео“ във фаталната нощ, а заедно с него са били 19-годишен негов съселянин и 13-годишно момче. Тримата се прибирали от веселба в Петко Каравелово в нощта срещу събота и отивали на дискотека в Горна Оряховица. Тогава в мъглата фордът помел трима мъже и ранил други трима в кървавата пътна драма. После два дни участниците в трагедията разиграваха полицията с фалшиви версии и първоначално се смяташе, че 19-годишният е карал колата. Свидетели обаче потвърдили, че зад волана бил Бисер, който е бил пиян и вероятно дрогиран и без книжка.

Освен това Бисер Арсов е осъждан вече за управление на автомобил след употреба на алкохол. Понеже мъжът бил почерпен, решили да минат по този път за Горна Оряховица, за да избегнат полиция, но се натъкнали на хора от друга кола, търсещи помощ след катастрофа. Вината решил да поеме 19-годишният Ю. А., който бе задържан за 24 часа. Зловещата катастрофа остави три семейства без съпрузи и бащи.

Бяха прегазени 37-годишният Марио Начев от, 50-годишният Николай Паралесов от Д. Оряховица и 41-годишният Тони Паунов от Горна Оряховица, а 55-годишният Данчо К. оцеля по чудо.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук