Потресаващо! Майка изхвърли бебето си в язовир (СНИМКИ)

0
2918
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Много съжалявам! Искам вкъщи при децата“, каза пред съдебния състав в Кърджали 27-годишната Джеврие Христова, която е обвинена за убийството на собственото си бебе, съобщава 24rodopi.com.

Припомняме, че младата жена от кърджалийския квартал „Боровец“ роди за 7-и път на 18 декември и хвърли бебето си във „Водното огледало“.

Тя се появи в Съдебната палата в Кърджали сама. Тя е с мярка „Подписка“, като прокуратурата ще поиска постоянен арест. Съдът ще реши дали да наложи на 27-годишната Джеврие Й.Х. мярка „Задържане под стража“.

Младата жена се появи в съда 40 минути преди заседанието.

Припомняме, че Джеврие потърсила лекарска помощ на 18 декември, след като родила в района на Водното огледало. Неизвестната съдба на бебето вдигна полицията на крак и започна претърсване на коритото на реката, което бе източено. На 19 декември униформените служители на реда и пожарникари откриха трупа на новородено момченце в централната част на Водното огледало.

Родилката бе настанена в болница под полицейска охрана, а воденото досъдебно производство е за убийство на новородено от страна на майката.

Както вече писахме, служителите от „Социално подпомагане“ в Кърджали работели от 2 години с 27-годишната майка. Две от децата й били предоставени за отглеждане на приемно семейство, а другите три били при нея, като за тях тя получавала помощ от родителите на мъжа й. Жената е раждала седем пъти, при едно от предишните детето е починало.
Джеврие криела бременността си. 27-годишната казвала на свои роднини, че е болна, има тумор в стомаха и на това се дължи наедряването на корема й. Мъжът на родопчанката е в затвора и това щяло да породи съмнения за бащинството.
blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук